Uppdatering från Hanna

2009-12-31 / 19:28:16

Hej alla! Eftersom hanna är datanörd så hann jag med ett inlägg.Vi har inte hunnit med så mkt ännu vi har bara ätit en massa och spelat Wii. Det blev lika. Jag vann i boxning och bowling och hanna vann i golf och tennis. I baseball blev det oavgjort.

Snart ska vi väl se en film eller något, vi får se. Nu ska jag iaf slita Hanna från min mobiltelefon. Uppdatering kommer imorgon!

Gott nytt år!

2009-12-31 / 11:00:37
Hej alla! Snart åker jag till Luleå! Så det  blir nog ingen mer uppdatering av mig. Men jag hoppas ni får ett gott nytt år iaf.

Här är för er som känner er lite uttråkade. Skitkul faktiskt!!
Del ett och två.


Centralskolan del 1


centralskolan 2


Aja, ha ett riktigt gottnytt år!!

Dumpa honom!

2009-12-30 / 20:59:11
Hejsan allihopa.. Nu har jag precia sett på He's just not that into you. Den var bra, men lite skum.

http://www.iwatchstuff.com/2008/05/28/hes-just-not-that-into-you.jpg http://thefameflame.files.wordpress.com/2009/06/bradley-scarlett.jpg

Det gifta paret Janine (Jennifer Connelly) och Ben (Bradley Cooper) går igenom en tuff period, vilket gör att Ben börjar flirta med sångerskan Anna (Scarlett Johansson), som i sin tur dejtar Connor (Kevin Connolly).

Neil (Ben Affleck) och Beth (Jennifer Aniston) har varit tillsammans i flera år, men gör slut då Beth vill gifta sig, men det vill inte Neil.

 

Antar att det här är sista inlägget före nyårs. Imorgon åker jag till Hanna i Luleå och är där över natten. Det blir nog inte någon uppdatering därifrån. Kanske hinner med något  inlägg innan jag åker. MEn annars, Gott nytt år! ;D

Ännu en påminnelse

2009-12-30 / 16:00:57
Hej allihopa! Ska snart gå och duscha. Svettigt vart det, och jag hade innerbyxor! Jag får skavsår u jumskarna när jag springer. Sen när jag går ser det ut som jag är typ spräckt eller något. Så därför använder jag innerbyxor. Idag gick det INTE bra. Eller det var väl lite av och till.

Idag ska jag städa lite på rummet. OM jag orkar. Ska iaf ta bort kläderna som jag inte tagit bort ännu. Sedan ska jag kanske följa mamma och pappa på Ica och handla gott till imorgon :D:D

Nu ropar pappa om middagen! Så ska gå och äta nu. VI hörs!

Låter desperat men ah, GLÖM INTE att ställa frågor :)

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

2009-12-30 / 13:13:22
Hej allihopa! Jag somnade fyra och blev väckt kvart i tio med frukost på sängen. Det var ju som gansak mysigt. Och precis när hunden hoppat upp i sänge och jag tänkte mysa lite. Vad händer då? JO, jag börjar blöda näsblod. Inte kul alltså.
Sverige vann igår iaf. 4 -1 eller vad det nu blev. Jag såg inte sista perioden men pappa sa att dom vann..
Fast jag har inte riktigt tid att blogga nu. MÅSTE byta om för har träning om 50 minuter. Ska knalla ner vid halv till min kusin som lovat mig skjuts... Justja! GLÖM INTE..


Ställ gärna mer än en fråga. Det upskattas!

Sen måste jag be om ursäkt om det blir lite tjaffs med kommenterarerna. JAg accepterar inte kommenterarna med frågorna för då blir det lättare att leta rätt på alla. SÅ FRÅGA PÅ PEOPLE!! ställ gärna flera frågor :)

Frågestund!!

2009-12-29 / 23:51:42
NU drar jag igång en frågestund!! Svarar på det mesta. Förrutom omogna frågor...

Självförtroende och hur du kan förbättra det...

2009-12-29 / 23:26:02
Jag tycker verkligen att alla ska läsa igenom det här inlägget..

Jag vet egentligen inte hur många det är som ''lider'' av dåligt självförtroende. Alla har fastnat för idealet på hur man ''ska'' se ut. Jag har haft kompisar och släktingar som haft ätstörningar på grund av detta. Så fort man inte håller måttet med en centimeter så är man tjock och måste banta. Jag har själv haft samma komplex och själv bantat och försökt gå ner i vikt. Vilket egentligen är helt dumt för alla duger som dom är. Alla är fina på sitt sätt oavsett midjemått, hudfärg eller utseende.
Jag tror att många ofta jämför sig med alla andra. Alla tänker på hur söt den personen är, så mkt finare kropp och sååå mkt snyggare kläder. Än sen!? Allt i brist på självförtroende och att alla blivit så utseendefixerade.
Ibland önskar jag att man kunde gå tillbaka till när man var liten. Då var allting annorlunda. Då kunde man vara kompis med alla och brydde sig inte om hur den andre klädde sig eller såg ut. Men så mkt har förändrats. Vissa använder tio kilo smink och push-up till hakan. Jag tycker inte att man ska gömma sig bakom en massa smink. Vissa tycker dom är så mkt snyggare i tio kilo smink. Då tycker jag att det är bättre att vara mindre sminkad eller inget sminkad alls. Sedan borde det inte spela någon roll hur man klädde sig heller. Bara för att man inte klär sig i det senaste modet så betyder inte det att man är mindre av person. Alla är lika mkt värda..
Skönhetsoperationer hjälper inte heller. Ni ser ju hur det gick för MJ. Hans näsa trillade nästan av. Grundproblemet kvarstår och även om man kollar sig i spegeln ser man samma komplex. Vissa driver det alldeles för långt..
Jag tycker att ni ska vara glada för det ni har och inte var ledsna för det ni inte har. Jag kan inte säga att jag  tycker att jag är perfekt. Jag har fortfarande komplex jag vill bli av med, bla min näsa. Men det är faktiskt bara en del av sig själv som gör en till den man är. Jag menar..
http://anjiru.blogg.se/images/2009/6a00d8354834d753ef00e54f90b1f48833-800wi_32448645.jpg Hur kul är det på en skala att se ut sådär i slutändan. Kanske till och med värre...

Som plåster på såren!

Sluta koncentrera er på era nojor och titta på de saker ni faktiskt gillar över era kroppar. Ställ er framför spegeln och säg hur vacker ni är och att ni duger som ni är. Skriv ner en lista på det ni är bra på. Skriv ner det, hur fånigt ni än tycker att det är.

Va heller inte rädd för att misslyckas. Gör ni bort er eller säger fel i klassrummet. Who cares!? om någon svarar fel på en fråga, bryr ni er? Visst, det kanske är lite roligt de ni säger fel så folk börjar fnissa. Skratta med !

Vissa som kanske jag, har svårt att säga nej. Men man måste lära sig att kunna säga nej. Kom inte på med en massa ursäkter. Säg anledningen som den verkligen är. Att ni verkligen inte vill, orkar inte eller vad som helst. Okej, ni kanske inte ska skrika: JAG HATAR DIG! Men ni förstår principen. Då blir ni respekterad och folk vet att dom inte kan köra med er hur som helst.

Våga tala inför klassen, hålla mindre föredrag och liknande. Såväl som på jobbet eller i skolan. Det är tusentals som gör det. Jag förstår att det kan vara pinsamt och det beror till stor del av en självförtoende.  Gör du bort dig så skämta bara bort det. Det är inte så att folk kommer reta dig efteråt.  Dom vill ju faktiskt lyssna på det du har att säga.

Här har ni iaf några tips på hur man får bättre självfotroende. Hoppas att dom flesta läste igenom det :)

Muuuusic

2009-12-29 / 15:41:03
Jag vet inte hur det är med er men jag brukar ofta ha musiktorka. Det blir ofta så att jg inte har något att lyssna på.
Så här har ni lite bra låttips som ni kan lyssna på :)


You and me - Lifehouse


Blind - lifehosue


Waiting for the world to change - John Mayer


Och här har ni HELA min spotifylista. Hoppas det finns något ni gillar :)

Julias

The ugly truth

2009-12-29 / 14:49:44
Hejsan allihopa! Förlåt för att ingen uppdatering kommit idag. Jag ahr bara legat framför tvn idag. Jag ahr verkligen inte orkat med något annat. Hoppas ni andra har haft en bra dag.
Just nu kollar jag på guldkompassen. Hittade inget annat att se på. Igår kollade jag iaf The ugly truth. Den var faktiskt riktigt bra. Precis vad jag hade hoppats på också!



http://cinematicpassions.files.wordpress.com/2009/01/ugly-truth_l.jpg http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2008/12/the_ugly_truth_2.jpg


Hon är producent på tv och han är tv-stjärnan och relationsexperten med otroligt mansgrisiga teorier om hur man träffar den rätta. När han utmanar henne i en serier tester för att finna kärleken blir resultatet inte riktigt vad någon av dem väntat sig.

Stockholmare har mest potensproblem

2009-12-28 / 18:17:31
Hahaha läste det här;

Stockholmare köper mest potenshöjande läkemedel i landet, medan jämtlänningar verkar ha minst erektionsproblem.
Det visar statistik från Apotekens service som Dagens nyheter tagit del av.

Nu får jag retas  lite med min kompis från sthlm :D:D:D



Julia Marie Larsson

2009-12-28 / 17:47:18
Jag vet inte riktigt hur många det är av mina läsare som vet så mkt om mig egentligen. Kanske bara att jag bor i Skellefteå och spelar fotboll. Men det finns så mkt mer att tilläggga.

Jag föddes 9:onde februari 1994 och antagligen på bb, hah. JAg bodde i Ursviken tills jag var ungefär elva år. Under detta förlopp så skillde sig Peter och Karina ( mina föräldrars vänner) och förlåt mig. Men det är en av dom bästa sakerna som hänt! För det ledde mig till Hanna. Peter  gifte om sig med Stina som hade två barn, Hanna och Josefine. Hanna och jag blev bästa vänner och började brevväxla. Efter ett tag började vi ta busen till varandra. Nu  brukar vi ses några gånger per år. Oftast är det på sommarlovet, julloven och andra smålov.Iaf  vid elvaårsåldern då flyttade jag ifrån ALLA mina kompisar och började på Moröbackeskolan. Så jag bodde på moröbacke, mest logiskt.
Då gick jag fyran till sexan. Jag fick snabbt nya vänner och började spela i morön bk. Där har jag spelat ända sen dess.

Sedan, våren till sjuan var det dags att välja högstadie, eller ja-söka. Jag sökte fotbollsklass på kanalskolan. Jag har väl haft både med och mottgångar under dessa tre år. Jag och Maria har varit utsatta för ''mobbing''. Det räknades iaf till mobbning. Jag har iaf lagt det bakom mig och är fortfarande kompis med den som utsatte oss. Jag har också mått ganska dåligt och gjort saker jag egentligen inte borde. Det förekommer också nu ibland men jag mår ganska bra nu ändå.
Den femte november förra året dog våran lärare i prostatacancer. Jag tog detta väldigt hårt och blev väldigt ledsen. Jag har väl fortfarande inte kommit över det. Det kommer jag nog aldrig göra men jag är iaf inte ledsen nu för tiden. Detta var också åren då mitt lag i morön splittrades. Jag började spela med ett93lag och det har varit en av dom bästa tiderna. I somras åkte vi till gothiaoch där gick det inte så jättebra. MEn vi hade ganska mkt otur och ja.. Det var lite deprimerande det men, haha. Det var en enormt rolig upplevelse. Det var iaf åren jag utveckliades mest under åren och för inte så länge sedan ''dog'' vårat lag också ut. JAg har ingen aning om vad som hänt med spelarna. Vissa hamnade i klutmark och vissa stannade och väntar fortfarande på besked tror jag. Jag blev iaf aktuell för elit/talanglaget för 95, 94 och 93:or. Vi heter nu SSK f-17 elit. Där har skellefteås bästa spelare tagits ut. Och jag är en av dom. Vilket är en av dom bästa händelserna i fotbollen såhär långt. Jag sätter såklart skolan först, men fotbollen kommer tätt efter. Så är det. Fotbollen och skolan går före. JAg vet att det låter lite hemskt. Men jag missar inte träningar för att jag ska vara med någon eller åka till Luleå eller något. Nää, för mig år fotbollen mkt viktig.

Snart blir det iaf gymnasieval.  Jag är orolig att jag ångrar mitt val. Jag ska iaf välja omvårdnads.  Det var som bestämt ända från början, omvårdnas. Som andrahands val ska jag välja till samhälls. Teknik har också varit lite på tapeten, och natur.

Jag HATAR att prata om mina problem med folk. Ibland kanske det syns att det är något fel men jag håller det mesta inom mig. Jag orkar inte allt  medlidande och skit. Blir som inte så mkt bättre av det, enligt mig.  Jag förlitar mig inte så lätt på folk heller. Så det mesta jag mår dåligt över håller jag inom mig. Det  finns vissa saker jag varken orkar/vill prata med mina föräldrar eller mina kompisar om. Det går som inte.

Förutom fotbollen gillar jag också konst,om jag ska uttrycka mig så tydligt så möjligt. JAg är ingen pärla sådär på konstnärer. Kan dom vanligaste; Leonardo da vinci, August Renoir, Andy Warhol, picasso osv osv.. Jag gillar också att teckna. Jag har ritat sen jag var liten, men jag har fokuserat mig mest på akvarell och att teckna. Inte oljemålningar och sånt. Det kan visserligen bli fint, men inte när jag gör det..

Jag är förövrigt TONDÖV. Jag kan inte sjunga men jag tycker ändå att det är kul, i måttliga mängder. Till exempel i duschen är ett vanligt ställe jag sjunger på. Frågan är ju bara hur vackert det är? - Inte mkt.
Jag lyssnar gärna på musik. Men jag tål verkligen inte heavy metal och sånt skit. T.ex Raubiter och Slip knot! Hell no! Jag förknippar också mina minnen med olika sånger. Så vissa kan jag it ens lyssna på för jag var så deprimerad vid det tillfälle jag lyssnade på en låt, hahahah.

Hehe ja. Det där var i stort sett det som kanske ens var liite värt att veta. Haha jag tror inte ens någon orkar läsa igenom allt menja. Typ mitt liv och mina intressen xD

Julia tipsar!

2009-12-28 / 15:31:37
Hyn blir ganska lätt torr, fet, finnig och ojämn på vintern.

http://4.bp.blogspot.com/_5WbFum0ZpBE/Sko9dpDlqFI/AAAAAAAACOs/tmYtqYcy_pg/s320/Neutrogena+Visibly+Clear+2+in+1+Wash+Mask.jpg
Ni kan använda Neutrogena visibly clear 2 in 1 ( wash, mask ). Den fungerar mot fet hy. Själv har jag en sånhär ochd en funkar faktiskt. Bruksanvisning finns på tuben. JAg vet dock inte priset men jag antar att man kan köpa det nästan överallt!

http://www.galdermanordic.com/sverige/img/basiron.jpg
Basiron rekomderar jag till er som har finnig hy. Jag använde den ett tag  förut och hade inga finnar. Jag vet heller inte vad tyben kostar. Det var inte jag som köpte den men den finns på apoteket!



http://www.amelia.se/_internal/cimg!0/be9krbazy4rlz7ja3va6jyuf0cy5h4i/L%C3%83%C2%A4ppbalsam
Har ni torra läppar så använd lypsyl från oriflame. Den funkar jättebra! Kostar inte allt för mkt och mkt mkt bättre än vanligt lypsyl. Och kom ihåg. Har ni torra läppar och är t.ex utomhus. Slicka inte på läpparna. Då blir det bara värre!



Natural Skincare Scrub Cleanser
För ojämn ohc knottrig hud använd peeling. Jag rekomenderar fortfarande oriflames peeling. Den kanske är lite dyrare än dom som finns från t.ex nivea. Men tro mig. Det är faktiskt skillnad på kvalitén! kostar 120 kronor och finns att beställa på deras hemsida :)

Det var lite tips från mig :)

Sydney White

2009-12-28 / 14:05:31
Jag hatar mig själv för att jag inte kan stiga upp i tid på mornarna. Idag sov jag till halv två. Aja, hoppas ni andra sovit gott!

Eftersom jag ser ganska mkt filmer. Så här har ni ett bra filmtips :) Påminner lite om the house bunny.

http://www.aolcdn.com/aolmovies/sydney-white-insert-caption-400 http://www.parentpreviews.com/legacy-pics/sydney_white.jpg

Sydney white
handlar om en artonåring som heter Sydney white (dah!?). Hennes mamma dog när hon var nio och hon har levt med sin pappa och  lärt sig av honom. När hon blir äldre bestämmer hon sig för att gå på samma college som hennes mamma gjorde. Hon är arvtagaren till föreningen Kappa. Men efter att ha upptäckt att föreningen har förändrats kraftigt med åren finner Sydney en ny fristad hos sju utstötta. Med hjälp av sina nya vänner inleder hon arbetet med att förändra skolans hierarki.

Avatar - hell no

2009-12-27 / 23:10:08

Eftersom att jag är bölarn nummer 1 och fortfarande gråter till bambi så var såklart 2012 inget undantag.  Jag började gråta vid vissa tillfällen. Så enormt sorglig film alltså.  Fast jag började gråta av lycka också (yy'
Hockeyn slutade 7 - 3. Egentligen skulle det vara ett mål till men domarn ansåg inte att pucken var inne. FAst när man kollade ovanför och i slowmotion så såg man att pucken var inne. Inte för att det spelade någon roll. Dom vann ju ändå men :}

Hanna sitter iaf på bion och kollar Avatar. Det är då en film jag verkligen inte ska gå på. Hon sitter och smsar med mig och har verkligen klargjort vilken dålig film det var. Så jag ska nog inte se den. Inte för att jag ens hade tänkt se den. Min brorsa såg den i 3D och han sa att den var bra. Men han har ju lite konstig smak så ja. Orkar inte lyssna på han.

Nu tänkte jag ta fram skissblocket men i brist på fantasi lägger jag blocket på hyllan för tillfället. Så nu ska jag se en film, ett tag iaf och sedan ska jag läsa. Så sov gott (:


Ah juste. Jag klagade på att det snöade mkt och att det var väldigt mkt snö på balkongen. NU ska jag då VERKLIGEN inte klaga XD

 Heheh mkt snöööö :]

Sverige vs. Österrike

2009-12-27 / 21:43:21
Var precis påväg att sätta mig ner och skriva om hur fanatiskt dåligt Sverige spelar. Det stod 3 - 0. Sedan blev det
3-1 sen 3-2 sen 3-3!! Helt otroligt alltså. Sverige spealde ganska bra i från början men tappade så Österrrike kunde reducera. Men i sista minut gjorde Sverige 4 - 3 på friläge. SÅ dom leder med ett mål och gud nåde dom om dom losar x)Dom måste rycka upp sig om dom tänkt slå Österrike.
Men men. tillbaka till hockeyin ;b

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

2009-12-27 / 16:41:45
Hej allhopa. Gissa hur länge jag sov idag. Till tjugo i två! Inte bra alltså, men dock ganska skönt. Tyvärr drömde jag lite utav en mardörm på slutet men ah.

Igårkväll såg jag the notebook. Väldigt bra, men sorglig.

http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2009/08/the-notebook-movie-poster.jpghttp://clarewbrown.files.wordpress.com/2009/07/the-notebook-7.jpg

http://allane.files.wordpress.com/2008/09/the-notebook_031.jpg http://images.rottentomatoes.com/images/movie/gallery/1133507/photo_10_hires.jpg

Filmen handlar om en sommarromans mellan Allie (Rachel McAdams), tjejen från stan och Noah (Ryan Gosling), killen med knappa pengar. Trots detta är deras kärlek något så enormt. Vid sommarens slut skiljs de dock åt delvis på grund av att Allie väljer att gå på college i New York, och delvis för att Allies föräldrar inte kan acceptera deras kärlek. Efter några år korsas deras vägar igen, men till Noahs besvikelse har Allie förlovat sig med en förmögen advokat och planerar ett bröllop. Skall de våga se vad som hade hänt om Allie inte hade åkt hem? Under filmens gång visas den åldrade Noah, som nu bor på ålderdomshem.

Hos Elin

2009-12-26 / 20:02:39

Hej allihopa! Sitter hos Elin just nu. Vi ska snart se Juniorvm. ganska kul med fyra skellefteåspelare. Så dåliga är vi inte :}

Iaf, jag kom hit för kanske en timma sedan. Hos moster åt vi typ västerbottenspaj (god som vanligt) och sedan fläskfilé i nån såssak och ris till det. Inte illa. Så jag är gaaanska mätt just nu. Plus att vi snart ska äta kladdkaka. Det ser jag fram emot, heh.

Såklart nervösar jag också till den FEMTE JANUARI! Jag vet, det är teyp över en vecka bort men jag kan inte hjälpa det. Att möta Moröns A-lag är stort, särskilt när min pappa tränar det laget. Och jag kommer väl suga arsle bara därför.

Oops, matchen ha börjat! Så jag slutar nog här. Vi hörs!! :D

Mellandagsrea!

2009-12-26 / 17:33:47
Hej allihopa! Kom hem för iungefär en timma sedan. Jag steg ju upp där vi halv nio och drog på stan vid 10. Vi var där i drygt tre timmar sen orkade vi inte längre. Jag handlade en lång cardigan från Bik bok för 150:- och sedan en jumpen från h&m för 100:-.. Sedan köpte jag en present åt Hanna också. Men jag kan inte skriva vad det var för Hanna läser min blogg.

SNART ska min familj och jag dra till moster. Hon bjuder på middag och jag är alldeles utsvulten, HAH! Inte kul alltså.. Sedan ska jag dra till Elin. Vi ska se Jvm på tv. Fyra stycken från Skellefteå AIK  ska ju vara med, varav Martin Lundberg, Rundblad, Tim Erixon och Adam Larsson. Blir KANSKE kul.. Jag är inget stort hockeyfan och om matchen suger kommer jag döö!!!

Imorgon är det nog träning som gäller. Annars vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog bara ta det lugnt. Det känns måttligt skönt att börja om att träna efter all julmat ;o Mina tarmar skriker inte precis av lycka x)

Aja, ska nog dra närsomhelst. Ha en bra kväll allihopa ;D

My Love for you is blind

2009-12-26 / 09:33:54
Godmorgon! Äntligen rätt tilfälle för mig att använda det ordet. Jag hoppas ni sovit gott. Själv har jag inte sovit så mycket inatt. Jag såg på A cinderella story. Den var väl bra men det finns en grej jag stör mig. KLÄDERNA! Dom klädde Hillary Duff som om hon vore 10 år. Jag menar, utsvängda jeans. INTE SNYGGT! Men nu ska jag inte klaga.

Jag ska snart på stan. Jag blev klar tidiagare än väntat. Elin kommer väl efter halv någon gång. Måste ju vara där när dom öppnar. Jag vill ju inte missa dom fina grejerna.
Efteråt ska jag till moster. Familjen ska äta där. JAg vet inte hur det blir med uppdateringen idag men.. Jag slänger in två låtar som ni kan lyssna på. Enormt bra!

Blind - Lifehouse

You and me - Lifehouse


Helt underbara!

Dröm sött, vakna blött

2009-12-26 / 00:01:06
Godnatt allihopa! Nu ska jag tvätta bort mitt smink, duscha håret och sedan ska jag sova. Ska upp halv nio imorgon! Så vi hörs imorgon-. Dröm sött alliopa!

Unrest

2009-12-25 / 22:18:25
Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en bra dag idag. Min har varit helt okej.  Vi fick gäster vid fem. Mamma hade gjort äkta friterade vårrullar. Sedan någon annan thai tjafs. Det var jättegott. Så jag har varit riktigt mätt hela kvällen.
Jag har också sety på unrest ENSAM! Att jag vågade. JAg börkade må lite illa av filmen faktiskt. Men den var ganska bra faktiskt :)
'
http://www.unrestfulmovie.com/unrest31024.jpg

Dom sa att det var äkta lik med i filmen. Jag ställer mig lite tveksam till detta men man vet aldrig. Ni borde se den.

Det handlar om en tjej som kommer in på medicinskt universitet. Hon ska bli obducent och därför får hennes klass obducera riktiga  människor. Hon och hennes grupp får ett  märkligt lik som har en vilande förbannelse över sig. Så nu blir det upp till henne att bryta den innan fler av hennes vänner dör.

För övrigt har jag funderat på att byta design. Jag tycker min design är lite mörk och grå sådär. Ska nog byta till något gladare ;D

Julafton

2009-12-25 / 13:36:41
Hej allihopa! Förlåt för ingen uppdatering men det är kanske inte så kul att uppdatera på julafton precis x)
Jag vaknade iaf kvart över ett. Ett visst pundhuvud skulle väcka mig TIO men fiskminnet drog längsta strået. Så jag blev lite arg över det och den enda tanken som slog mig var: HUR FAN SKA JAG LYCKAS VAKNA IMORGON!? Jag ska upp halv nio, om jag somnar typ 3 halv fyra som jag brukar göra, så kommer jag ba sova fem timmar.......  Inte kul alltså. Men men, ska inte klaga :]

Min jul igår var iaf bra. Synd att den är över bara. JAg fick en massa presenter som jag är nöjd över. SÅ jag har som inget att klaga på egentligen. Vilken var eran bästa julklapp?

Ikväll blir det middagsgäster. Vi ska äta thaimat eftersom min mamma lärt sig göra äkta vårrullar.  Friterade och hela baletten. Det är jättegott. Sen ska jag kanske vara med Elin ikv. Om hon inte kommer hem för sent. Men vi ska iaf på mellandagsrean imorgon. Vi MÅSTE vara där när dom öppnar. Annars är det kört.
Nu säger iaf jag hejdå med ett lagomt tråkigt inlägg och meddelar att uppdatering kommer under dagen :)

Feliz navidad :D

2009-12-24 / 01:41:45
GOD JUL ALLIHOPA! nu är det ju faktiskt så att det är julafton. Gud vad jag längtar. Men jag är trött och förhoppningsvis somnar jag snart. Ska upp vid halv åtta för ska vara duktigt och ge mamma frukost på sängen. Det är ju trots allt jul. Så nu ska jag pallra mig isäng. Ska se ett avsnitt av project runway. Uppdatering kommer nog på morgonen men det blir nog inget mer inlägg efter det. Eller kanske imorgon kväll/natt, vi får se. Men ha en bra jul allihopa!! :D

Snöbollar

2009-12-23 / 16:19:30

Nu är jag tillbaka! Det gick väl ganska bra. jag måste snart duscha för vi ska nog äta snart. Ni kan ju gissa vad vi ska äta, JULBORD!! Huvva så gott :D

Ikväll blir det en hemmakväll och jag ska baka snöbollar. Jag la in receptet för ett tag sedan men jag tror inte alla såg det så här är receptet igen :D

1 Portioner

1/2 dl Vispgrädde
1 1/2 msk Smör
200 g Vit blockchoklad
6 msk Kokosflingor
1 dl Florsocker

Värm grädden i en kastrull tills den precis börjar koka. Rör ner smöret i grädden. Smält chokladen i vattenbad på spisen. Rör ner chokladen i gräddblandningen. Blanda i kokosen och rör ordentligt. Häll upp smeten på ett fat och ställ att stelna lite i kylen i 10-15 minuter. Forma små bollar av smeten och rulla dem i florsockret. Ställ dem i kylen så att de blir helt hårda. Förvara dem svalt.





Såhär ska dom se ut när dom är klara :)

Godmorgon!! :D

2009-12-23 / 13:05:07
Hoppas ni sovit bra allihopa! Själv har jag sovit riktigt bra. Jag steg upp där vid 12, eller jag vaknade då.
Så låg jag och drog mig i sängen till halv ett. Sedan lockade jag upp Uma i sängen så låg vi och mös en stund.
Nu sitter jag här och äter kunch. Träningen börjar halv tre och jag antar att det kanske blir lite dålig uppdatering. Kvällens planer - hemmakväll. Mina föräldrar tkr att vi aldrig gör något tsm vi i familjen. Så det blir uppesittarkväll med bingolotto (!?)

Aja, jag uppdaterar sen när jag hinner :D

Some pics

2009-12-22 / 23:03:07
Ah juste! Jag glömde! Lite ''vackert'' pics från ikv också :D





Nää... Vi blir aldrig less på varandra x)

Wrong turn 2

2009-12-22 / 22:50:42
Vi såg wrong turn 2 idag! Usch det var så vidrigt när den ena inavlade saten runkade när han såg en tjej suga av en kille. Jag vet, det låter typ porr men ja.. Sedan gick den inavlade fan och hade sex med en annan inavlad. Asså så jävla äckligt. JAg som satt och åt choklad när det hände. Alltså, filmen i tre bilder;

http://members.cox.net/zombiex1/Horror/wrngtrn2.jpg http://www.ugo.com/therush/images/articles/sister-253/main.jpg ---> http://www.wiretotheear.com/wp-content/uploads/2007/12/vomit.jpg

Peppar, peppar!
Aja, sov gott alla! Nog sista uppdateringen från mig :)

HEJDÅ

2009-12-22 / 18:24:33
Aja, nu sticker jag. Elin farsa är tidsoptimist så dom har inte hämta mig än. fan va bortskämd jag är :] AJA! Nu kommer dom om 1 minut. Så ha en bra kväll. Vi ska se wrong turn 2 :D

Wrong turn 2

2009-12-22 / 18:02:07

Ikväll ska jag vara med denna vackra (!?) människa. Hhahah har ignen aning om vad det där blev för bild men aja. Nu kan inte klaga på att vi är fula iaf för det är meningen ^^


Asså EUW! Kollla min peddoblick :o:o:o:o Vad säger ni, ska jag satsa på ett yrke som modell? - Hahah nej, tror inte det x)

Aja, ha en bra kväll allihopa!

Heheh ^^

2009-12-22 / 15:07:25
Varför stämmer detta in på jag och Elin x)?

FALSKA VÄNNER: Knackar på din dörr!
ÄKTA VÄNNER: öppnar dörren och ropar: JAG E HEMMA! ( Jag skriker hallå eller något, inte jag är hemma )


FALSKA VÄNNER: Är oroliga för att du ska avslöja deras hemligheter
ÄKTA VÄNNER: Vet att det aldrig skulle hända ( så sant! )

FALSKA VÄNNER: hjälper dig ut ur fängelset
ÄKTA VÄNNER: sitter brevid och säger: Jäklar vad vi hade kul! ( inte hänt än )


FALSKA VÄNNER:
Saknar dig när du är bortrest.
ÄKTA VÄNNER: Saknar dig när du är på toa! ( lite överdrivet )

FALSKA VÄNNER: Ignorerar detta.
ÄKTA VÄNNER: Har detta på sin bilddagbok blogg för att visa att dom e äkta vän

Insnöad

2009-12-22 / 14:45:53
Hej allihopa! Jag vet att min uppdatering är lite off såhär på dagarna. Men det är för att jag antingen sover halva dagen eller ar något annat, typ träning. Jag kom hem ganska nyss från ett fotbollspass.

Mkt har det snöat idag också. När jag genade genom lekparken fick jag gå i snö som nästan var ända upp till midjan. Inte kul alltså! det har liksom snöat en halv meter snö idag, INTE OKEJ. KOlla det här bara..
Det här är iaf min balkong. Det syns inte så mkt men min balkong är under Tak, ändå är det två decci högt ;o


Här om ni inte ser så har vi ungefär en meter högt staken, plus en decimeter  under staketet. Och det har alltså snöat över halva staketet. INTE OKEJ!
Tyvärr syns det inte så bra hur mkt det egentligen har snöat.  Inte kul alltså. Och en till sak...


HAHAHAH vemfan halkade i duschen ;o? Kanske bara jag som ser det roliga med det hela x)

Hehe ja, jag uppdaterar väl senare i afton. Måste duscha nu. OCh sen ett fett grattis till mig som inte använt smink sen i LÖRDAGS!!!! Helt otroligt ;]

God natt!

2009-12-22 / 00:06:09
Hej, eftersom jag nästan är hungrig 24/7 så sitter jag här och äter kyckling, KYCKLING! -Väldigt gott. det blir nog att gå och lägga sig snart. Jag ska upp relativt tidigt imorgon. Det är iaf tidigt för att vara jag. har träning klockan ett så uppdatering kommer väl före eller efter det x) Aja, nu ska jag äta lite kyckling och gå och lägga mig när cold case börjar. ciao!

God natt!

2009-12-22 / 00:06:09
Hej, eftersom jag nästan är hungrig 24/7 så sitter jag här och äter kyckling, KYCKLING! -Väldigt gott. det blir nog att gå och lägga sig snart. Jag ska upp relativt tidigt imorgon. Det är iaf tidigt för att vara jag. har träning klockan ett så uppdatering kommer väl före eller efter det x) Aja, nu ska jag äta lite kyckling och gå och lägga mig när cold case börjar. ciao!

Brittany Murphy

2009-12-21 / 15:24:42
Vars man än kollar så verkar det som om alla vet att Brittany Murphy har dött.
Den sista offentliga bilden på Brittany Murphy. (Klicka för
Detta var den sista offentliga bilden på henne.
Jag tycker så synd om henne och hennes relaterade. Hon pratade till och med om att skaffa barn 2010. Hon hade kärlek och lycka.

Hon har medverkat i bl.a dessa filmer;

  • 1995 – Clueless
  • 1998 – Mord i Phoenix
  • 1999 – Stulna år
  • 1999 – Drop Dead Gorgeous
  • 1999 – The Devil's Arithmetic (TV-film)
  • 2000 – Cherry Falls
  • 2001 – Pojkarna i mitt liv
  • 2001 – Don't Say a Word
  • 2002 – Spun
  • 2002 – 8 Mile
  • 2003 – Uptown Girls
  • 2003 – Smekmånaden
  • 2004 – Alla hans ex
  • 2005 – Sin City
  • 2006 – Love and Other Disasters
  • 2006 – The Groomsmen
  • 2006– Happy Feet (röst)
  • 2008 – The Ramen Girl
  • 2009 – Deadline
  • 2010 – Sin City 2

Paranormal activity

2009-12-20 / 19:23:23
Hej allihopa! Tänkte bara dra ihop en kort resumé av dagen. Vaknade där vid ett och åt varmkorv till lunch. Strax efter det julpyntade jag mitt rum och vi tog fram julgranen. När den var pyntad drog jag på träning. Den slutade klockan sex. Jag kom hem, åt middag och drog på Ica. Där köpte jag chips och en pocket. Så ikväll ska jag tjocka mig med chips framför en film med mamma. Gansa nice det också. Ha en bra kväll alliopa!

Julklappar till budjetpris!

2009-12-20 / 14:44:56

När man inte vet vad man ska köpa till sina mor och far föräldrar så är en chokladask ett ganska bra tips. Det kostar ungefär 50 kronor och finns i princip överallt.


Hello Kitty duschkit eller bodylotion är ett ganska bra tips för er som har en lillasyster. det kostar kring 40 kronor och finns på H&M.



En pocket till antingen mamma eller pappa är ett ganska bra tips. De kostar ofta under hundralappen. Men kom ihåg att behålla kvittot ifall dom redan läst den.

Här har ni tre ganska billiga julklappstips för er som brukar handla i sista minuten!

Nu är jag hemma!

2009-12-19 / 23:22:09
Hej allihopa! Hoppas ni mår bra. Jag mår då bra, för stunden iaf. Jag ahr ju varit i Byske på middag idag, julbord rättare sagt. Det var gottt, väldigt gott. Efter drog jag till Elin. VI har kollatpå värsta b-filmen. Den heter House of the dead. Den sög!! Sämsta zombiefilmen som gjorts, helt seriöst.
Här är iaf några lagomt smickrande biler från ikv :)


Ett retard och ett emo. Kan det bli bättre ;D?


Det blev då EN hyfsad iaf :D


En klassisk Elin och Julia :)

Peace!

Vem bar den bäst?

2009-12-19 / 13:27:37
Hej allihopa! Vaknade för inte så jättelänge sedan. Har precis läst de nya numret av Frida.
Ikväll ska jag till Byske med mamma och Samuel på julbord. Längtar lite sådär smått. Annars har det inte hänt och kommer inte hända så mkt.



En het mamma-duell!

Jennifer Lopez var först ut med denna L'Wren Scott-klänning medan Nicole Richie dök upp i samma klänning på ett event på Bloomingdales i veckan. Men vem bar den snyggast tycker ni?

hemma igen!

2009-12-18 / 22:58:23
Har varit med ELIN hela kvällen. Vi checkade efter lite filmer och bestämde oss för att se Wrong turn. Hemsk var den! Verkligen att rekomendera!
http://www.dreadcentral.com/img/reviews/wt2dvd1b.jpg

Och så handlingen;

Sex ungdomar är strandade på en ödslig grusväg ute i skogen i West Virginia, två av dem stannar i bilen på vägen medan de andra går iväg för att söka hjälp, endast för att bli jagade av kannibalistiska människor som blivit deformerade av åratal lång inavel. Ungdomarna flyr in i skogen och det blir en kamp om överlevnad

Spänning nästan ända från början !

Här är iaf två bilder från ikv.


Elin, ljusskygg? ;)


Mumma <3<3<3<3

Uppdatering från Elin

2009-12-18 / 19:40:45
hej alliopa! Nu sitter jag hos kebaben. Vi ska snart gå till ica! Jag förbereder mig på en ganska najs kväll. Det blir nog att se på skräckisar. Bilder kommer kanske när jag kommer hem. Måste ju dokumentera kvällen ;D
Men vi hörs senare, pusss!

Words ain't gonna bring me down today

2009-12-18 / 18:14:27
Första dagen på jullovet! har det varit en bättre dag än idag? Det tror jag inte. Jag vaknade i morse kvart över 11. Då gick jag upp och ställde mig på vågen som visade att jag gått ner ETT KILO!! Hårdträningen börjar ge resultat på löpningen också. Jag har börjat få bra kondition vilket kommer behövas i sommar. Då är det ju SSK F-17 Elit som gäller! Verkligen bra bra start på karriären :D!
Sen har jag handlat julklappar också. Jag ahr handlat klart alla julklappar och känner faktiskt den där julkänslan jag längtat efter, ENORMT SKÖNT! Plus att jag fick gå ut h.terminen med bra betyg så livet leker just nu.
Jag ska vara med Elin ikv, så det blir kanske inte så mkt med uppdateringar. Tipsa gärna om någon bra skräckfilm!
Själv så tänkte jag tipsa om några skräckfilmer jag tycker är riktigt nervskakande.

http://www.weirdscience.se/wp-content/deadsnow.jpg
DÖD SNÖ!

De åtta vännerna Martin, Roy, Hanna, Vegard, Liv, Erlend, Chris och Sara ska tillbringa påsklovet i en stuga uppe i Øksfjord. De får höra av en man att området ockuperades av Nazityskland under andra världskriget, men att lokalbefolkningen jagade upp truppen i bergen där de frös till döds. När vännerna hittar en kista med guld så återuppstår dock nazisterna som zombier och anfaller vännerna.


http://www.dawnofthedeadmovie.net/images/top_title_.jpg
DAWN OF THE DEAD!

De levande döda har nu tagit över stora delar av världen och blir bara fler. En grupp människor tror inte på regeringens löften om säkerhet och flyr med en helikopter. De tar skydd i ett övergivet köpcentrum men hur ska de överleva när zombiernas klagande, rädslan för laglösa plundrare och isolationen håller på att göra dem galna?

Två bra filmer som verkligen är värt att se. Här är två filmer som ni lär bli riktigt besvikna på. Se dom inte!!!

http://www.ahashare.com/uploads/images/162340.jpg
GAG
Två tjuvar bryter sig in i fel hus och finner en fastbunden, torterad man. När de bestämmer sig för att hjälpa mannen hamnar de i ett spel på liv och död mot en galen mördare.























THE TOMB
En grupp främlingar vaknar upp infångade i ett övergivet förvaringshus fullt av kistor och groteska installationer. Snart får de veta att en galen sadist som kallar sig The Puppetmaster bjudit in dem till en lek som endast en deltagare får lämna levande. För att vinna spelet måste man knäcka galningens gåtfulla ledtrådar och slutligen avslöja hans identitet. Men i kampen för överlevnad börjar de desperata offren snart vända sig mot varandra...

Julia tipsar!

2009-12-17 / 19:13:07
Så himla skönt att fysen är över! Jag började verkligen må illa. Jag har inte ätit så mkt vettigt idag. Kanske därför.  Fast nu lär det ju bli väldigt mkt träningar med tips elit laget så jag tror inte att det jag äter kommer ha så mkt påverkan på min vikt ( negativt iaf ).

Imorgon blir det stan med girlsen (Linn och Maria). Vi ska handla julklappar till våra fäder och syskon. Jag måste också hitta något till min broder, väldigt svårt. Jag köper inte saker till killar så ofta. Någon som har en bra idé som man kan ge bort i julklapp? FÖRRUTOM KALLINGAR OCH SOCKAR. Jag vet fan inte vad killar vill ha..

Annars har jag som ingen aning om vad som händer imorgon. Det är ju jullov!! Eller fys såklart, INTE OKEJ! Men vill man ha bra kondition så är det bara att ligga i. Ska nog tvinga Elin att vara med mig :)


Ibland frågar folk om vi är syskon HAHA!  Iaf, Elin till vänster, jag till höger. Så nu slipper ni undra ;D

Jag kände mig tvungen att tipsa om ett underbart bra hårspray!
http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/428256/428256_l.gif Detta hårspray finns på ganska många ställen. JAg köper mitt på Ica Maxi. Där kostar dom 85:- Det är vä ganska dyrt, beror på hur ni deifinerar saken. JAG tycker att det är billigt. Det är en ganska stor burk och håret håller sig verkligen på plats. Det funkar jättebra!! Kanske ett bra julklappstips :)?


http://www.wekenshop.com/images/80649.jpg Shampoot funkar också jätte bra! Den kostar kring hundralappen men då är det mycket i en flaska. Håret blir mjukt också. Det kanske inte känns medans håret är blött men när det torkat blir det däremot mjukt :) Också ett bra jultips?

Aja, uppdaterar kanske innan jag går och lägger mig, CIAO! Bara som ett påpekande; ELIN DU SKA VA MED MIG IMORGON! hehe :]



JULLOV FÖR F*N!!!

2009-12-17 / 14:28:22
Hallå allihopa! nu har jag avrit hemma en stund. Vi slutade typ tjugo i två. Och nu innebär det, JULLOV!!! Slipper skolan på typ fyra veckor. Hur jäkla skönt som helst! Nu blir det mer av sommornar och inga läxor eller prov. Hur skönt är inte det på en skala? Vi har också fått våra betyg. Jag höjde två betyg. Ett g till ett Vg och ett vg till en MVG!!!!! Och då fick jag Mvg i SPANSKA! av alla ämnen!? Jag ahr inte ens gjort något att förkäna ett mvg. Men aja, bara positivt :D Så nu har jag bara ett G och det är i musik. Men det är inget ämne jag satsar på så jag bryr mig inte så mkt.

Igår var det iaf julfest. Det var väl ganska roligt. Jag dansade med August, Chrille, Bullen och en kille jag inte kan namnet på. Han kan ha hetat Linus men jag vet inte. Men det var ganska kul ändå.

Nu finns det inte så mkt mer att skriva om. Jag uppdaterar ikväll efter fysen. Ciao! ;D
http://loem.blogg.se/images/2008/jultomten_24022764.jpg
Någon mer än jag som längtar till julafton!?

Nu gittar jag

2009-12-16 / 18:25:40
Hejdå allihopa! Nu drar jag på julfest! Kommer hem vid 11 någon gång. Vi ses efter det! Ciao!!

Julia har en åsikt

2009-12-16 / 15:41:32

1. JULEN! Det är enormt skönt att det snart är jullov och nästa vecka. Julafton! Jag älskar julstämningen, julklapparna, julmaten, ALLT! Finns det något bättre än julen!?

2. SNOWBOARD! Nu när det är vinter är det skönt att man faktiskt kan vistas ute utan att frysa häcken av sig. Snowboard/slalom är det roligaste på vintern efter julen och min födelsedag. Själv åker jag snowboard och ÄLSKAR det!



1. TRANSPORTEN! Det är såååå jobbigt att det är så svårt att ta sig någonstans på vintrarna. Man kan inte köra moppe på vintern, man måste fråga föräldrarna om skjuts och det är inte alltid dom kan. Ibland är det för kallt eller för långt att gå på vintern. Till och med bussen är jobbig! det är inte alltid den går och ibland kand et bli dyrt. För mig kostar det 13 kronor per väg att åka till stan. det är dyrt eftersom att jag har ganska nära. det tar tre minuter med bil... INTE OKEJ

2. SKOLMATEN! Det är skönt att det snart är jullov. Skolmaten är inte särskilt god och dom serverar fan samma mat hela tiden. Vi har fått korv en gång i veckan i över fyra veckor och antingen är korvarna dränkta i fett eller är brända i kanterna. Inte kul alltså. Och det dom vill kalla jullbord består av; kötbullar, korv och skinka ( typ från ÖOB ) Skönt att jag snart slipper den skiten :)

Surviving christmas

2009-12-16 / 15:29:20

Nu är vinyl igång igen och kämpar för att få in julstämningen igen. Igår kollade jag på surviving christmas med Ben affleck och Christina Applegate. Den var ganska skum men lite smårolig här och där. Det är nog faktiskt en film jag skulle rekomendera.

 




Handlingen ;

Det blir både galet, olycksbådande och förödande när den rika företagsledaren Drew Latham (Ben Affleck) beslutar sig för att hyra en familj över julhelgen. Drew har tröttnat på att fira jul ensam och ger famlijen Valcos (James Gondolfini, Christina Applegate och Chatherine O´Hara) ett erbjudande de borde ha stått emot. Deras irriterande gäst och hans orimliga krav gör julfirandet till en mardröm. En sanslös slapstickkomedi som ser det komiska i misslyckande familjeförhållanden.

Den var faktiskt helt okej!

färdigstädat!

2009-12-15 / 19:30:50
Den som sa att man brände kalorier när man städade hade rätt! Varm blir man. Själv försöker ja få upp julstämningen så gått det går. Jag lyssnar på julmusik på vinyl, tittar på julfilmer och julpyntar. Faktiskt så funkar det riktigt bra! Fast nu bev ajg enormt sugen på att dra fram skissblocket! Får se vad det blir för alster men uppdatering kommmer nog imorgon tror jah. svarar nog också på kommentarerna då ockå. Ciao!

Nu ska jag städa!

2009-12-15 / 18:24:12
Nu har jag precis skrivit klart min krönika och ska nog maila den till Annah imorgon. Det ser gräsligt ut på mitt rum så jag har faktiskt tänkt städa idag! Fast jag egentligen inte orkar eller vill. Men vissa saker måste bara göras!


HAH! Hittade denna bild på mig och min hund. Tyvärr syns inte jag så bra.
Lite halvt kväv blev man nog ^^


Haha! Här är de ''fina'' julkort jag gjorde idag på skolan. Kanske inte dom snyggaste i stan direkt XD

Julhandla till dig själv!!

2009-12-15 / 15:17:18
Jag sitter och lyssnar på vinyl. Musik från 80-talet! Då kanske ni undrar varför jag lyssnar på 80-talsmusik! Men dom spelar enromt bra julmusik. De bästa jullåtarna är ju oftast skrivna där ikring. Så om ni vill lyssna på musik så googla Vinyl och länken längst upp. Tryck bara på lyssna live. Just nu spelas John Lennon - So this is christmas.


Vill ni ha lite julklappstips till andra eller dig själv.

http://www.beautyheaven.com.au/product_images/12555/Medium_Coverage_Foundation.jpgEn foundation från Mary kay. Mineralsmink och skadar inte huden. den kostar 200:- och kan beställas på deras hemsida. Tyvärr har inte inte tuben så mkt innehåll men den är ganska dryg så den räcker ganska länge.

Natural Skincare Scrub CleanserPeeling från oriflame. Den räcker länge och funkar jättebra. den kostar 120:- och kan beställas från deras hemsida.

Godmorgon läsare!

2009-12-15 / 08:00:42
Godmorgon! Jag steg upp för inte så länge sedan. Jag steg upp halv åtta och måste snart dra för min buss går kvart över åtta. Det är ganska drygt att vara där en halvtimma före men aja. Hinner inte med någon annan buss.. Men jag hoppas ni har en bra dag. Jag accepterar och svarar på kommentarerna i afton :)

Godnatt kära läsare!

2009-12-14 / 21:41:38
Med detta inlägg säger jag godnatt! Jag hoppas att ni haft en superbra dag! Det har jag iaf. och jag får gå och lägga mig med en enormt stor längtan till jul. Snart är det jullov och jag taggar till tusen! Längtar ni till jullovet då?=)

Och alla kommentarer jag fått så godkänner jag dom imorgon :) Sov gott alla!

Blev lite extra gosig med min hund efter klippet nedan. Kommentera den!

Guliigt värre!

2009-12-14 / 18:06:38
Jag började bokstavligen gråta av detta klipp! Ni bara måste kolla!




Ny design

2009-12-14 / 16:30:38
Är det någon som skulle kunna fixa en snygg deisgn  till mig :)? Om ni skulle vilja så lämna gärna en kommentar ;D. Ah, så uppskattar jag om det är gratis också :)

Julia dissar...

2009-12-14 / 15:36:46
....Dessie. Ja jag vet, många läser hennes blogg och verkar tycka om henne. Men jag ser bara en massa löshår och en fejk solbränna. Nästan inget hon har på sig är äkta. Inte ens tuttarna är upptryckta. Nej dom är upptryckta till tusen.  Hon bara provoserar och skriver om hur glamoröst liv hon har. Hur glamoröst är det egentligen. Visst hon har ganska mycket pengar. Vad har hon egentligen som ingen annan har? Ett plastansikte? Nej, Jag dissar Dessie helt klart!
http://ruckis.blogg.se/images/2009/dessie_53541768_54310759.jpg
Fan va ungen skämmer ut sig.....

FÖR ATT FÅ IN JULSTÄMNINGEN

2009-12-14 / 15:02:03
För mig är det inte något jul utan varken julsånger, julfilmer eller vänner och släkt. Förrutom tex, bjällerklang och nu är det jul igen så är detta tre låtar jag inte överlever julen utan.


Feliz navidad - José Feliciano


Last christmas - Wham


All I want for christmas - Mariah Carey


Riktiga jullåtar!!

om ni vill ha lite mer skräck i era julfilmer så kan ni ju se på Santas slay. Den är visserligen inte så hemsk men lite blodig är den.
För er som föredrar komedi så Kan jag rekomendera klassikern ett päron till farsan firar jul. Älskar den!
Och för er som fortfarande gillar barnfilmerna så rekomenderar jag starkt Grinchen!

http://temmehkan.files.wordpress.com/2008/12/santaposterbigla3.jpg http://cdon.se/media-dynamic/images/product/000/447/447951.jpg
http://eerikandersson.blogg.se/images/2008/the_grinch_24118260.jpg

Och glöm inte det ätbara heller. Skippa chipsen och tillaga snöbollar istället! De är enormt goda men kom ihåg att iinte äta för mycket. Då börjar ni bara må illa. Men här har ni iaf receptet. Skitenkelt!

1/2 dl Vispgrädde
1 1/2 msk Smör
200 g Vit blockchoklad
6 msk Kokosflingor
1 dl Florsocker

Värm grädden i en kastrull tills den precis börjar koka. Rör ner smöret i grädden. Smält chokladen i vattenbad på spisen. Rör ner chokladen i gräddblandningen. Blanda i kokosen och rör ordentligt. Häll upp smeten på ett fat och ställ att stelna lite i kylen i 10-15 minuter. Forma små bollar av smeten och rulla dem i florsockret. Ställ dem i kylen så att de blir helt hårda. Förvara dem svalt.

http://www.ica.se/img_archive/receptbilder/snobollar_B1106.jpg Såhär ska de se ut när de är klara!

Sen har jag lite andra små tips. JULSHOPPA! Då menar jag inte till dig själv. Handla julklappar och slå in dom i ett riktigt julpapper. Julpynta mycket! Var inte rädda för att använda för mycket färger. Det blir alltid mysigt med ljus och dämpad belysningen. Baka pepparkakor!  Det tillhör verkligen julen, både lukten och smaken. och glöm inte. Bänka er framför tvn med snöbollar och filmerna jag tipsat ovan! Glöm heller inte julsångerna

Bara att ta nya tag

2009-12-13 / 21:05:21
Asså fan vad jag tabbar mig. Tog bort min förra blogg i stridens hetta. Jag orkade inte med allt. Jag fick nog och därför rök också min blogg. Jag har heller inte någon rätt att klampa tillbaka till den gemensamma bloggen vi hade så därför gjorde jag mig en ny.

har bara en sak att säga om denna låt. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Dieseldöden - Raubiter

HAHAHAHHAHAHAHAHAH förlåt ni som tycker den är bra HAHAHAHA!



<3<3<3<3<3

I know I screwed it up..

2009-12-13 / 20:59:22

I hope that you will see
how much you mean to me.

I don´t understand
why you're gone

I need to have you here
cause without you i´m so scared.

The only thing i want to hear
is your breath in my ear.

When should I stop crying
I will love you untill the day I´m dying.

It´s hard to belive that your leaving is true
cause all I remember is you.

Please let us try,
cause my tears will never dry. <3

Du vet vem du är! <3

Wish me luck!

2009-12-13 / 12:56:36

Jag klarade mig inte länge utan en blogg. Jag lovar att hålla fast vid denna och få en så intressant blogg som möjligt (:
önska mig lycka till!