3 timmar!?

2010-01-31 / 19:32:26
Ja, nu har jag pluggat o ungefär tre timmar. Men det mesta börjar faktiskt sitta. Just nu håller jag på med kristendomen. Sedan har jag bara kvar Islam och sedan är jag klar. Så det blir väl fyra och en halv timmas plugg idag. Känns hemskt.. Sedan blir det att göra matte också (!?)
Så ja, hinner inte skriva mer, tiden rinner iväg. Ha en bra kväll allihopa!! ;D

YEY!

2010-01-31 / 16:04:14
Hej! Förlåt för typ sämst uppdatering. Blev ganska virrigt igår. Jag och Elin skulle egentligen träffa Emil på dagen men vi missförstod varandra så det blev efter hockeyn istället. Så då var det ba att dra till max efteråt och vi var väl med han i drygt två timmar. Sedan vid kvart över åtta drog dom hem till Luleå. SÅ vi gick på Ica och väntade på att hennes padre skulle hämta oss. Sen när vi for hem skulle jag egentligen gå hem typmitt i natten, men det orkade jag inte så jag sov där istället. VI somnade vid halv tre till andra avenyn..

Förövrigt vann Hans Brettschneider Robinson, YEY på den!! INte nog med det så kommer han från inavelstaden skellefteå! Ganska coolt (:

Men nu blir det plugg! Så vi hörs senare!

Bye!!

2010-01-30 / 13:19:48
Snart drar jag till stan m. Elin. VI ska träffa Emil och hans snyrra, blir säkert bra :)
Uppdatering kommer ikväll :)!

Bara jag som tyckte detta var roligt;
Har denna som bild på min väckarklocka och under bilden står det; Vakna sötnos :)


hehu

2010-01-30 / 12:46:09
Hej allihopa. Nu vet jaginte hur länge jag suttit med håret invirad i håre, typ en halvtimmaXD? haha har inte orkat göra något med håret.. Får se om jag går något med det ändå. Spelar ju inte så stor roll eftersom mitt hår ändå krullar upp sig efter fem minuter ute i kylan xD

Jag ahr typ inte ens visat hur lockigt hår jag har egentligen xD kanske på tiden, haha..

En dålig bild men x)

Sjukt gammal bild, men sjukt mkt lockar. Kanske inte syns så bra men, heu :)

Topp 10

2010-01-30 / 11:45:00
Eftersom jag ser skräckfilmer typ HELA tiden så täntke jag ranka mina topp tio filmer :)

1. Wrong turn 1 & 2. Vet inte om dom kommer på en förstaplats, men långt upp kommer dom iaf! Spännande rakt igenom! Helt klart värt att se!

2. Quarantine! Helt läskig och helt bra!! Verkligen sevärd!!

3. Dawn of the dead! Helt klart bra! Kunbde inte sova på tre nätter!

4. Instängd! Helt klart sevärd! Man blir fan klaustrofobisk av filmen..

5. Död snö! Helt klart hemsk, fast ändå lite komik, hehu :)

6. The carriers! inte så hemsk, men den är typ helt sjukt bra! Verkligen värd att se!!

7. 28 dagar/veckor senare. Väldigt bra! Inte så hemsk men sjukt min typ av filmer :)

8. Huset vid vägens ände. Lite b på vissa ställen men jo, JAG SKREK! Så den är klart sevärd, dock är den svensk..

9. THe grudge! LÄngesedan jag såg den men har alltid varit rädd att dom där sakerna ska dyka upp, haha xD

10. Case 39! Skitbra film.. Men inte nagelbitande, men lite läskig på vissa ställen. Helt klart sevärd! (yy'

Där har ni en bunt filmer ni kan roa er med :)

JAG LEVER

2010-01-29 / 23:52:16
Hej! Jag vet att min uppdatering SUGER! Men jag har itne orkat uppdatera något idag, eller jag har inte hunnit.. Jag slutade fem i fyra och var väl hemma kring halv fem, nästan direkt var det mat och sedan for jag till KebabElin så jag la inte ens en tanke på bloggen.
Men nu har jag gjort det och tänkte bara visa att jag lever. Imorgon blir det stan och träffa lite folk, uppdatering kommer före eller efter :)
Svarar på kommentarer imrogon btw ;D

Godnatt allihopa!!

2010-01-28 / 21:29:32
Asså varför gör dom om blogg.se !? :o Jobbigt värre alltså. Massa saker funkar inte just nu heller... Jobbigt som attan liksom.

Nu har jag iaf pluggat klart. kan det mesta på Buddhismen och Judendomen...Ganska tråkigt javet.

Men nu ska jag se lost!! har börjat om på säsong ett haha :) Aja, sov gott alla ;D

http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/060222/162154__lost_l.jpg
Kan inte låta bli att tycka att Sawyer är så jävla snygg!

Now I'm free fallin'

2010-01-28 / 18:32:53
Hej, middagen smakade bajs och såg ut som spya. Jävla GI ;@Så det blev lite att jag åt av den där spyan och nu sitte rjag och trycker frukt, 1000 ggr bättre ;D
Imorgon är det Fredag och EGENTLIGEN är det tänkt att jag, Maria, Linn och Elin (HOlmström) Egentligen ska på dallas och äta och sen på leos lekland. Men jag orkar fan inte betala 100 kronor. Såå jääävla ovärt alltså.

Free Fallin' - John Mayer

Helt underbar, hehu :)

Händelserikt (!?)

2010-01-27 / 18:45:24
Hej allihopa! Har inte uppdaterat något idag förän nu, vilket ni kanske märkt x)
Idag har det hänt en hel del må jag säga. Det har brunnit en säkring för några på kanal, haha smörknivev HAHAHAH! det var ganska kul, men inte resten. Jag tror inte att någon vet vad jag menar förutom Linn och Elin, och möjligen Elin, hehu.

Idag slutade vi tjugo i fyra som vanligt. Blev inget beep test eftersom vår riktiga lärare inte var där. Men jag blev riktigt sur faktiskt. Jag, Emma och Linn skulle åka med sexan hem. det ärju typ storm såå man står ju inte direkt där ute och blir översnöad i onödan. Då kom iaf bussen. Och vi ställde oss i kö bakom några äckelungar som sabbade allt. Dom ställde sig ju på kö där bussen brukar stanna men dom gick inte in så bussen körde iväg. Då ville jag ba slå in pannbenet på dom där. Så mamma kom och hämtade oss eftersom jag inte orkade vänta med att vara hemma halv fem...

Jag fick också ett sms idag från bubbleroom. Det stod att mitt paket kommit, bara tre dagar, ganska nice. Så ett par trekvarts blev det, tre toppar ( till i sommar ) och ett par jeansleggings för bara 700:-
Kändes ganska värt ;D

Men vi har prov på Tisdag så nu måste jag plugga. Uppdatering kommer ikväll eller imorgon :)

HAHAHA

2010-01-26 / 22:28:20
Hej allihopa! Kom hem och såg ett offline meddelande på msn, från the one and only Elin (:


(Bilden är en länk)
Elins kommentar var;




Tycker det var ganska kul att han faktiskt svarade. Dock var det inte särskilt ägande av Amir. JAg tror du menar Get lost ;) Get of betyder kliv av ;b

:)

2010-01-26 / 17:41:42
Hej allihopa! Tisdag idag...Lika tråkigt som vanlgit. Nu har jag också valt gymnasie, eller sökt.

1. Omvårdnads
2.Samhälls
3.teknik (kommunikation)

Sedan som tillval valde jag bild, förutom samhälls då. Där blev det Italienska steg 1. Hoppas det blir bra (:

Snart blir det plugg. Har spanskaläxa till imorgon. Nog för att vi blir ganska diskriminerade menja..Snart ryker det väl mer än bara mitt temprament, hehe x)

Men men, nu ska jag se klart Kung-fu panda ;D  Så uppdatering kommer imorgon eftersom det är sen träning! CIAO!

Ian Somerhalder

2010-01-25 / 16:44:38
Så var första skoldagen avklarad. Nu återstår bara provklädning på Inter Sport och sedan löpning. Det är nog det minst roliga med dagen..

http://api.ning.com/files/lrMCEw-TGyQUxZreQfTbje9-Qs*Ig9-Tvf1Nx2E9c3KA6808G*geZVAfdbNJ55FlWxe0m*TZ39ujmyesKLdyCjsqzmu01Nk9/ian_somerhalder.jpg http://users.aims.ac.za/~ambrose/Ian%20Somerhalder.jpg
Är inte denna människa bara för snygg!? Upptäckte honom när jag såg på LOST igår ''Satan så snygg'' tänkte jag. Han har bl.a medverkat i Tell me you love me. Sen kom jag på en till sak.
Han är en PERFEKT blandning av Chase Crawford och Tom Welling

tom-welling.jpg tom welling image by admdavid http://www.tellmetwin.com/resources/uploads/item_image/original/7000315_441582.jpg

Bara jag som ser likheten xD?

Nu ska jag duscha !!

2010-01-24 / 20:47:08
Nu ska jag snart duscha. Sedan blir det att joina mamma nere i tvssoffan och äta digestive, samt kolla på någon film.

Träningen gick sådär. Den kunde ha gått bättre..Men iaf, bättre än den FEEEETA svackan jag varit i den senaste tiden. Förhoppningsvis är jag påväg upp.

Imorgon är det måndag. Det innebär; veckans tråkigaste dag, skola PLUS löpning! Huvva! Inget jag ser fram emot ^^ Men aja, ni får ha en bra kväll resten av er:)

Nätshopping!

2010-01-24 / 16:12:22
Hej allihopa!! Söndag idag, alltid lika tråkigt.. Idag har jag inte gjort mkt. Jag vaknade vid elva. Kollade film och åt chips till typ klockan ett. Sedan steg jag upp och gick till laptopen. SÅ beställde jag lite kläder från bubbleroom. Det var mest sommarkläder men ett par jeansleggings beställde jag också. Så jag förväntar mig att dom kommer någon gång i veckan (:

Träning snart, om en halvtimma ungefär. Så det blir att fara på den och inte så mycket mer. Så hoppas ni andra haft en bra söndag. Uppdatering kommer ikväll

UPPDATE OM SPÖKET!!

2010-01-23 / 19:40:09
Johodå. allt är inte bara synvillor och inbilllningar. Nu är det på riktigt. Jag och Elin är ENSAMMA hemma! Det är verkligen ingen här. Men tror ni inte att vi hör någon springa i trappen!? Det är inget skämt och vi inbillar oss inte! Seriöst, det var någon som sprang i trappen. Vem kommer inte kunna sova inatt? Jo jag...

Löööördag

2010-01-23 / 11:22:20
hej allihopa!! Nu ska jag snart dra på stan, bara Elin blir klar (: Så det blir väl att vara där ett tag. Sen blir det middag och då ska vi typ äta potatisgratäng och fläskfilé, mums!
Sedan kommer nog troligast Elin hit för vi får hela huset för oss själva, fett nice ;D Men nu ska jag snart dra iaf! Ha en bra dag :):)

Joel Kinnaman!!

2010-01-22 / 23:51:14
Hehu, nu har jag kommit hem. Okej, var hemma för en stund sen men har inte orkat uppdatera förän nu (:
iaf, FILMEN VAR BRA! Helt klart sevärd! Och Joel är ju inte så ful heller :} Måste se alla filmer han är med i nu (aa'

http://smultron.files.wordpress.com/2010/01/joel-kinnaman.jpg

GOdnatt allihopa! hoppas ni haft en bra fredag ;D

FREEEEEDAG!!

2010-01-22 / 18:27:01
Hej allihopa! Nu har jag precis ätit middag. JAg hann inte uppdatera något idag för hade träning. FYFAN va hemskt det var. Kände mig typ gråtfärdig efter första övningen. Stora problem med sig själv eller?


IKväll blir det iaf bio med mis padres. Dom bjöd mig så då tackade man väl inte nej?:)
Det blir att se Snabba Cash. Den verkar vara bra och jag har bara hört folk som pratat bra om den oså. Så uppdatering kommer väl efter det (:

GODNATT!

2010-01-21 / 21:57:03
Godnatt allihopa!! Nu ska jag sova, eller först ska jag kolla lite på grease. Sedan ska jag och spöket sova! Godnatt!! :)

SPÖKEEEEEEEEEEEEEET

2010-01-21 / 21:03:01
OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!! JAG SKÄMTAR FAN INTE NU!! HAR FAN SPÖKET I MITT RUM NU OCKSÅ!! :(:(:
Hade locket på smyckesskrinet uppe. Sen kan man fälla ut en spegel. JAg satt vid datorn, hörde värsta smällen och när jag vände mig om var spegeln ihopfälld. Det var det inte tidigare!?!!?!?!?!
Eftersom andra upplevt saker och inte bara jag, så gör det mig lite extra rädd :(:(:(

Fys :(

2010-01-21 / 15:45:53
Hej allihopa! Kom hem för inte så länge sedan. Det var en tidig dag idag så ddet kändes skönt (: Vi slutade fem i tre.
Måste byta om snart för vi har fys halv fem till sex. Det känns verkligen jobbigt...Plus att jag är trött som bara den. Så uppdatering kommer nog ikv (:

Hehe (:

2010-01-20 / 21:40:20
Jag kom precis på en sak! Jag har ALDRIG visat någon av mina skisser för er.. Så innan jag går och lägger mig släner jag in två bilder (:



Kanske inte så jättefina men.. (:

Godnatt iaf!

Onsdagsshopping

2010-01-20 / 17:44:30
Hej allihopa! Nu har jag ganska nyss kommit hem från stan. Vi slutade tjugo i fyra så det blev en snabbis på stan. jag köpte en t-tröja och en kofta. Det var slutrea på det mesta så det var ganska billigt (:
Så nu sitter jag och äter middag, raggmunkar! För er som inte vet vad det är s är det typ plättar med potatis och bacon/fläsk. ganska gott.
Ikväll blir det lite plugg i engelskan. Sedan efter det blir det en tidigkväll ikväll! jag kunde inte sova igår.
Hoppas eran dag har varit bra! bortsett från skolan så har min dag varit helt okej! Men iaf, ingen träning och nu ska jag äta klart! Uppdateing kommer senare!!

Godnatt!!

2010-01-19 / 20:53:21
Godnatt allihopa!! Nu ska jag gå och lägga mig. Ska försöka somna tidigt ikv. Jag är så förbannat trött så det finns inte!! Så det blir en tidigkväll med Lejonkungen, hah! För övrigt kommer barnbidraget imorgon så ska kanske förbi sta och köpa en grej jag suktat efter ett tag nu! Men uppdatering kommer imorgon, sov gott people! ;D

Usch!!

2010-01-19 / 17:34:41
Nu har jag precis ätit middag och GUD! säger jag bara.. Jag typ söööög på fotbollen idag. Jag är typ i världens hemskaste svacka och jag vettefan hur jag tar mig ur den. Just nu orkar jag ingenting. Måste egentligen göra klart min debattartikel,tyvärr. Ska redogöra för klassen vad jag skrivit om samt några argument..Känns tungt.
Sen våran spanskaläärare gör det inte lättare heller. VI fick ett papper med en text. På sidan var det typ 30+ ord som vi ska kunna till imorgon.

- Men vi kan väl inte ha alla glosor till imorgon?..
- Nej nej!! Det är inte alla. Jag kör ett muntligt förhör på orden här på sidan om!
-...
Cleaver!


Visste ni att Vintage hattar är tillbaka!? Själv tycker jag att det kan vara ganska fint på andra men på mig, HELL NO! Så visst, Det kan vara snygg på personen om den passar (:
Stiltips: Vintage-hattar är tillbaka!
(y'
Victoria Beckham
Försöker du gömma dig för paparazzin ;)?


7 saker du (förmodligen) inte visste om mig..

2010-01-18 / 22:04:30
1.Jag är LIVRÄDD för fiskmåsar. Nästan en fobi, haha x)
2.Jag har bantat och gick ner 2 kilo på en vecka...
3.Jag har nästan aldrig varit riktigt populär, vilket jag trivs med (:
4.Den enda personen som vet nästan allt om mig är Elin..
5.Jag har varit ''mobbad'', dock tog jag det inte särskilt hårt xD
6.Jag har större empati för djur än för människor nästan hela tiden..
7.Jag blir väldigt väldigt lätt arg/sur och har pga detta hamnat i en del cat fights ^^

Nu känner ni mig kanske lite bättre xD

måndag, måndag, måndag

2010-01-18 / 18:51:53
Jag hade totalt glömt bort bloggen!! Antar att det är för att jag är så trött. Idag har jag bara varit irriterad på allt och alla, plus allt skolarbete. Suck *

Idag var det skola som vanligt. Sedan var det bara att pallra sig hem.. Så jag har inte gjort något alls idag utom skolan. Ska fara på träning om ungefär tjugo minuter. Idag känner att jag verkligen inte orkar, trött som fan :(

Men men, nu ska jag byta om, uppdatering kommer efter eller imorgon (:

Marley and me

2010-01-17 / 15:38:42
Jag tror ALDRIG att jag gråtit så mkt åt en film i hela mitt liv! Igår såg jag Marley och jag, välrdens jobbigaste hund. Och eftersom jag har nästan större empati för djur än för människor så började jag såklart störtgrina i slutet..

http://assets.nydailynews.com/img/2008/12/24/alg_marleyme.jpg http://intensities.files.wordpress.com/2008/12/marley-and-me.jpg

Såhär såg jag ut efter filmens slut. Vet inte hur mycket jag grät. Tårarna bara rann!


Marley och jag är en självbiografisk bok av den amerikanske författaren John Grogan. Boken, som även filmatiserats, handlar om Jenny och John som tänker köpa en hund. Det de inte vet är att hunden är den värsta som finns och förstör nästan hela hemmet. De uppkallar hunden efter Bob Marley och namnet blir Marley - helt enkelt. Hunden är en gul Labrador retriever som är väldigt söt. Boken skrevs 2005 och togs väl emot av både läsare och kritiker. Den har legat 50 veckor på den amerikanska försäljningslistans förstaplats och sålt i 2,5 miljoner exemplar.

Kan ju inte direkt intala mig att att det bara är en film eftersom den är verklighetsbasserad, hah.

Söndag..

2010-01-17 / 11:09:18
Godmorgon allihopa!! Vaknade vid tio i morse. Sen vid tolv drar jag och mamma på stan för att kolla snowboards. Hittade en på stadiums hemsida igår som jag ev. ska köpa, men vi får se.
Jag har iaf träning efteråt så jag vet inte om jag hinner med ett inlägg innan eller om det kommer efter. Vi märker ju (:

The quarantine

2010-01-16 / 14:13:58
Hejsan! Blev ingen uppdtering igår. Jag kom hem efter tolv någon gång. Vid halv sju åt vi middag i stan och sedan hyrde vi tre skräckfilmer. Det går seriöst inte att kolla skräckisar med henne, hon skrämmer ju skiten ur mig x) Minns bara namnet på två st the pumpkinhead(B-FILM!!!) och Quarantine! Den var däremot väääldigt bra :)

Jennifer Carpenter förkänar feta creds alltså. Det måste vara en av de bästa skådespelarna någonsin!! HOn spelar enormt skiclkigt. Särskilt i filmen besatt när hon bokstavligen måste spela besatt. Och i quarantine, undebart. För er som fortfarande itne vet vem det är så är hon med i Dexter, vilket nästan alla borde ha sett någon gång iaf ^^

http://images.starpulse.com/pictures/2007/03/25/previews/Jennifer%20Carpenter-SGG-063237.jpg

Torsdag.........

2010-01-14 / 16:05:33
Hej allihopa!! Ska snart dra. Har träning halv fem. inte kul. Det blir först ut och springa i typ 100 minusgrader sedan blir det fys inomhus. Jobbigt jobbigt (:

Blir nog inge uppdatering imorgon.. Jag slutar fem i fyra och drar direkt till bollhallen. Sedan duschar jag där och då tar jag mitt arsle och maria med mig till Dallas. Ska äta där och efter det hyr vi film och drar hem till henne XD Så vi Uppdatering komemr väl när den kommer! CIAO!!


Riktigt ful x)

Godnatt!!

2010-01-12 / 22:35:18
Godnatt säger jag nu!! Har just ätit och måste duscha!! VI har haft träning, som gick pisssss!!!!!!!! Men bara att ta nya tag (: Ha en bra kväll resten av er! Eller sov gott kanske :)? Svarar på kommentarer imorgon ;D

Tisdag

2010-01-12 / 19:00:49
Hej allihopa! Förlåt för ingen uppdatering idag. Just nu sitter jag med spanskaläxan. Inte kul med spanska då man inte kan. Otrorligt att jag fick såpass högt betyg. Men det är bara att tacka och ta emot (:

Igår på spanskan var det gaaanska fnittrigt. Jag satt breve Linn och Elin. Då var det en person som skulle läsa, men inte kunde.
Alla fnittrade lite sådär tyst och mitt i allt hör man Elin;
- HAHA!!
Då var det ganska svårt att hålla sig.  Det var ganska kul. Undra hur många som hörde, haha xD

Nick Lachey - What's left om me


Sjukt bra (:

Pear Harbor

2010-01-11 / 21:50:14
JAG ÖVERLEVDE! Nog för att det var på håret men jag lyckades iaf ;D Snart är det väl beep också. HATAR verkligen Beep.. Jag suger på det också, det är så mkt psykiskt och ja, hahaha..
Jag har iaf fått en plattskärm!! Enormt skönt! Det var som en tidig födelsedagspresent. Nog för att jag fyller år i Februari, ungefär en månad bort. Men, dom lovade mig presenter då också så då gör det inte så mkt, hahah (aa'
NU ska jag duscha typ, måste snabba mig!! ska på med ansiktsmask, peeling, finnmedel osv och det tar fan sin tid. Hehe kanske itne så intressant menja..

Såg iaf Pearl Harbor igår! Sjukt bra film alltså!!

http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Pearl-Harbor-movie-03.jpg http://i.rollingstone.com/assets/rs/3/2042022/images/00274159_lg.jpg

Pearl Harbor följer historien om två bästa vänner, Rafe MacCawley och Danny Walker, och deras kärleksliv med sjuksköterskan Evelyn. Handlingen fortsätter när de båda går ut i krig. Filmen följer i stort de historiska händelser som utspelade sig innan, under och efter den japanska attacken på Pearl Harbor 7 december 1941.

Jag dööööööööööööööör!!

2010-01-11 / 18:34:04
Asså denna tjej är så SJUKT duktig!! Älskar tjejens kläder!! Gissa vad som står högst upp på min önskelista :)?

http://kandeedrawings.blogg.se/


http://www.kandeeshop.se/img/p/128-275-large.jpg
239 :-

120:-

Seriöst!! Så jävla duktig tjej. Vill ha tavlorna hon säljer också!! :)

(:

2010-01-11 / 16:34:53
Hej allihopa! Nu har jag precis ätit middag. Det blev rester från igår eftersom jag vägrar äta gorv stroganoff. Näästan det värsta som finns. Så jag åt lasagne istället ;D mkt mkt godare!

Ikväll är det iaf träning, tror jag, hoppas jag! Måste springa bort allt jag lagt på mig sen jullovet.
har inte så mkt intressant att skriva så uppdatering kommer väl senare !;)

FIRST DAY OF HELL

2010-01-11 / 08:09:04
Jag är VERKLIGEN INTE peppad på att gå till skolan idag. Helst vill jag bara mysa under mitt varma täcke och sova till sisådär ett!? Det skulle vara mycket skönare. Jag längtar redan tills på fredag, tyvärr är det fem dagar bort och vårat schema är inte direkt tipp topp....


Bilden går att förstora upp!

Snart blir det att knalla ner till Maria. Bussen går kvart över och ett stort grattis till mig. Vi missar den inte! JAg brukar jämt vara så seg på att vi knappt hiinner med den.

Nu får Elin och hennes vattkoppor något att göra också. Eftersom hon stannar hemma (antagligen) Så kan hon ju läsa mitt inlägg för två minuter. Gulligt va :)?

Aja, nu ska jag göra mig klar. Vi ses i eftermiddag!! :D

Say whaaaat!?

2010-01-10 / 19:18:44
Hej allihopa!! Nu har jag duschat, ätit och hunnit med lite egen workout. Jag provade det här Zumba och det verkade funka. Fast Jag ahde inte GRUNDERNA och hoppade in på expert direkt typ. Ja, det såg äl ut såhär:
http://media.timeoutchicago.com/resizeImage/htdocs/export_images/140/140.x600.dance.festival.open.jpg?

Reaktionerna var inte så positiva heller;



Äre verkligen så otänktbart att se mig dansa xD? Jag som tycker att jag skulle klara mig ganska bra i Let's dance...Jag kanske har felXD?

Britney

2010-01-10 / 14:13:44
Det ryktades ju att Britney Spears och Jason Trewick hade gjort slut men igår såg vi Jason hoppa in i samma bil som Britney efter en middag hemma hos vänner i Bel Air. Förhoppningsvis så stämmer ryktena inte alls, Britney förtjänar ju faktiskt att träffa en bra kille efter allt hon gått igenom!




Nu blir det workout för min del. Börjar med yoga (: Uppdatering kommer ikväll ;D Svarar på kommentarerna då oclså!!

Wild child

2010-01-09 / 22:13:43
Hej. Helt sugig uppdatering idag. Har inte orkat bara. Har tagit  det lugnt hela dagen/kvällen. Den har bestått av Simpsons, mat, skissa och mera mat. Ganska tråkigt XD
Jag tror att jag har sett alla världens tjejfilmer! Tråkigt alltså. IKväll såg jag Wild child. Den var ju ganska bra. Fins bättre, men sämre också xD

http://img.metro.co.uk/i/pix/2008/08/wildchild140808_450x329.jpg http://www.channel4.com/film/media/images/Channel4/film/W/wild_child_2008_xl_03--film-A.jpg

16-åriga Poppy Moore är en självupptagen och otäckt rik överklasstjej från Los Angeles. Efter att en fest spårat ur, får hennes pappa nog och skickar henne till en internatskola i England för att få ordning på henne. Poppy längtar tillbaka till friheten men när hon gör allt i sin makt för att bli relegerad, ställs den amerikanska prinsessan inför en värdig motståndare: engelska flickor och lärare som inte tolererar hennes bortskämda sätt.

Poppy inser till slut att hennes dåliga beteende inte kommer att leda någonvart, så tillsammans med sina nya vänner och rumskamrater planerar hon en ny flyktplan. Men snart börjar hon undra om det inte kan vara värt att stanna trots allt ...

 

Och för övrigt! Jag är kääär!! Seriöst; Alex Pettyfer!!!!! Snyggare får man leta efter. Typ, GE MIG!!

 

http://www.studentsoftheworld.info/sites/misc/img/13111_alex_pettyfer_1175095842.jpg http://1.bp.blogspot.com/_cu2os9u3vp4/SnGYW0I6UpI/AAAAAAAAFXo/ktARvpoD7vY/s400/Alex-Pettyfer-293x376-21kb-media-12113-media-139087-1217874902.jpg

Visst är det deprimerande!? När man ser en så ofantligt snygg som vet att man ALDRIG kommer få..Suck*
Aja. bra ögongodis iaf :]


Never back down

2010-01-09 / 14:08:18
Hej allhiopa! Dagens första uppdatering kom lite sent menja. Jag sov till halv ett i mors, det var behövligt måste jag säga! Vet inte när jag somnade igår, sent iaf.


Jag såg ju never back down igår och jag har bara en sak att säga; UNDERBART!!
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BOTQ3NDcyMjA1Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNDQ5NzI2MQ@@._V1._SX500_SY332_.jpg

Jake Tyler har flyttat till en ny stad på grund av att hans yngre bror har fått ett tennisstipendium. Där hamnar han oförvållat i ett kickboxningsslagsmål och blir nerslagen på ett förnedrande sätt av mästaren Ryan McCarty. Jake har en ilska inom sig som han har svårt att behärska. Det hela blir mycket bättre då han blir meddragen till ett gym av sin nyfunna vän Max. På gymet tränas han av en fighting-veteran. Han undviker bråk för att vara en bra förebild för sin yngre bror. Men detta retar Ryan som desperat vill ta en match mot Jake för att bevisa att han är den största fightern. Ryan blir rasande då Jake till och med drar sig ur "Beat Down", en fightingtävling. För att få Jake att gå en match mot honom spöar han upp Max, Jakes bästa vän. Detta gör Jake rasande vilket leder till en avgörande match.

Trailern

Astma!?!?!?!?

2010-01-08 / 21:40:43
Hallå allihopa! Det har kanske varit lite off uppdatering idag. Jag har bara inte orkat engagera mig så mycket i bloggen. Men nu tänkte jag hinna med ett inlägg. Kan börja med denna menin: Jag tror jag har astma!!
Upptäckte det idag på löpningen. Jag kände hur tungt det var att andas ( har varit lite så föut också ). Men jag tänkte att det kanske bara var för att jag tog i. Men jag kände verkligen hur problem jag hade efter dom sista intervallerna. Och på den senaste svullnade det upp I halsen och jag kunde knappt få luft. Eftersom jag är så ovan ochd et inte hänt mig förut så fick jag ju panik. Då blir det ju nästan bara värre. Så fick låna Julias inhalator ( eller vare nu heter ). Gott vare då inte. KÄndes som jag drog in hårspray i munnen. Men bättre blev det. Men det var så sjukt äckligt att jag rent kände hur det svullnade igen i halsen och att jag knappt fick luft, och sedan springa på det. Orkade inte mkt efter det kan jag ju säga..Men jag hoppas att det bara var på grund av den dåliga luften, hoppas hoppas, hoppas.. Orkar inte dra på mig astma. Jag tror snart jag haft alla möjliga ''skador'' man kan få av fotboll ^^

men aja, nu ska jag se Never back down! Har sett den förr men den är så OTROLIGT bra! Så ha en bra fredag allihopa ;D

God morgon

2010-01-08 / 12:37:36
Hej allihopa! Har inte orkat göra något idag. Vaknade vid tio, såg simpsons, somnade om till elva och efter det har jag bara kollat simpsons.
Dagens planer är oklara, orkar typ inte göra något. det blir nog en tidigkväll för min del. Måste ställa om dygnet lite till. Känner att det hålelr på att glida iväg igen, inte bra x)
Vid halv fem är det fys, löpning alltså, med moröns a-lag/city. Så vi får se vad som händer efter. Kanske ska ta fram skissblocket ett tag också (:

Aja, nu har ni lite onödigt vetande. Uppdaterar väl när det händer något intressant (:

The hills have eyes!!

2010-01-07 / 22:37:08
Ser att min statistik har ökat! Keep it up :)

Har iaf varit med Elin ikv, inte så ovanligt direkt. Vi har spelat wii och sett film hela kvällen. Vi såg på The hills have eyes 2. Enormt bra film alltså :)


http://images.allmoviephoto.com/2007_The_Hills_Have_Eyes_II/2007_the_hills_have_eyes_2_004.jpg http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Hills-Have-Eyes-ps01.jpg

En grupp rekryter till National Guard får kämpa för sina liv mot en samling hemska mutanter på sin sista träningsdag ute i öknen.

Vill inte avslöja för mkt:) Men här är trailern iaf!





Enjoy!

Schnyggingar!

2010-01-07 / 17:36:02
http://images.starpulse.com/Photos/pv/Gerard%20Butler-5.jpg http://3.bp.blogspot.com/_bvVvxWTEuSI/RuCQJR5r8bI/AAAAAAAABS0/E_iCle08kNw/s400/10p.jpg
Gerard Butler                              Chase Crawford
http://www.thecinemasource.com/moviesdb/images/Channing_Tatum%20-%201%20-%20A_Guide_To_Recognizing_Your_Saints.jpg http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2009/05/cam-gigandet.jpg
Channing Tatum                           Cam Gigandet
http://www.vampire-diaries.es/web/wp-content/uploads/2009/11/sean-faris022.jpg http://www.fancast.com/blogs/files/2009/03/hugh-jackman-australia.jpg
Sean Farris                                  Hugh Jackman

Seriöst, det här måste vara dom snyggaste männen jag någonsin sett. Med vissa undantag med tanke på deras ålder;
Brad Pitt
Leonardo DiCaprio
Johnny Depp

Några år yngre så hade dom också funnits där ;]

Lindsay Lohan

2010-01-07 / 12:23:06
Hej allihopa! Vaknade vid tio idag. Det känns ganska skönt att jag snott tillbaka dygnet. Dock var det inte så bekvämt att vakna i morse. Jag vaknade av att jag fick näsblod...HATAR DET! Helt utan anledning också. Men som tur är hann det inte komma något på lakanet eller golvet. Kanske inte så intressant men ah ;]

För övrigt verkar Lindsay Lohan vara tillbaka i verkligheten.
Lindsay och hennes syster Ali Lohan sågs checka in på den lilla flygplatsen på St Barths igår innan de hoppade på ett av de små propellerplanen och flög til St Maarten. St Barths är ju en såpass liten ö att inga vanliga plan kan landa där så kändisarna får snällt tränga ihop sig de små propellerplanen med alla andra "turister". Lindsay verkade dock inte ha något emot det och log mest hela tiden. Vi får väl anta att hon har haft en bra semester på ön!

Tillbaka till verkligheten för Lindsay Lohan!
Visst ser hon mkt piggare ut!?

Källa; Posh24

Hata rubriker :(

2010-01-06 / 22:02:42
Hej allihopa! Något muntrare nu iaf x)
Har varit med Elin ikv. Vi kollade två skräckisar. The zombie diaries och Någon till jag inte minns namnet på. Dom var inte så jätte bra. Jag antar att jag har blivit ganska härdad eftersom skräck är nästan allt jag kollar på. Annars har vi inte gjort så mkt. Eller vi drog på Ica också. Köpte naturgodis ofc, typ det godaste som finns!
Ganska trött nu också. Vet inte riktigt varför men. Kanske för att jag steg upp halv åtta? x)
Bara som lite variation slänger jag in en bild på mig själv (!?) Helt otroligt x)

HELL NO!

2010-01-05 / 13:18:36
Här är lite filmer ni bör akta er för om ni inte vill dö av uttråkning..

House of the dead 1 och 2.
Inte alls realistisk. Zombierna ser helt fejk ut och alla effekter suger. Och inte på tal om skådespelarna!! Största b-filmenjag nånsin sett x)

The last resort.
Helt värdelös. Inget fick mig att bita i naglarna. Dåliga skådespelare också, dålig handling var det också. Den hade kunnat vara bra om Typ Steven Spielberg ressigerade den., Men det gjorde han inte heller..

The shortcut.
Säger B er något? En riktigt jävla b-film. Jag såg den med några kompisar på halloween. Inte alls kul...
Fanns inte ett ställe som var hemsk. På namnet lät det inte alls som en b-film. Fast namnet har inte så mkt med handlingen att göra. SE DEN INTE!

Up.
Visst, man skrattade till lite här och där och verkade bra på trailern. Hunden var lite rolig men det var inget mer. Filmen hade lite konstig handling och den var ganska tråkig. Då är det mkt mkt bättre att kolla på IceAge :D:D:D MKT BÄTTRE!!

Sunnanå kuppen

2010-01-05 / 13:02:51
Hejsan allihopa! Jag har inte hunnit med någon uppdatering idag. Jag vaknade vid åtta och kläev upp kring kvart i nio. Sedan var det bara på med kläderna, i med frukosten och sedan dra till Edda. Klockan tolv spelade mitt lag mot moröns A-lag. Bara förlust med 1 - 0. Det är ganska bra eftersom det är A-laget. Det var jämt och det borde egentlgien ha blivit oavgjort, men så blev det inte..

Iaf, ska spela ikväll och jag ska nog dra tillbaka snart. Nästa match spelas halv sju ikväll. Ska se lite Simpsons nu, så vi hörs ikväll!! :)

The carriers

2010-01-04 / 16:06:08
Jag kom på att jag nästan inte uppdaterat något idag. Måste bli bättre på det. Jag har iaf sett ljuset, och skaffat godislöfte! Jag gissar att det håller sisådär en vecka? Haha, ett stort lycka till till mig :)

http://images2.fanpop.com/images/photos/7000000/Carriers-2009-Promotional-Stills-horror-movies-7040869-1280-772.jpg http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/07/carriers_9.jpg
http://www.femalefirst.co.uk/blog/wp-content/uploads/2009/07/carriers1.jpg http://1.bp.blogspot.com/_b2ysZ-MN4zA/Sk318rG3lnI/AAAAAAAAAMw/tK0y9OScb6U/s400/Carriers.jpg

Två bröder Brian och Danny flyr unfan en epedemi tillsammans med Brians flickvän Bobby och Dannys vän Kate. Ett obotligt virus har börjatr sprida sig och nu kan dom bara fly. De träffar sedan på en man med sin sjuka dotter. De blir isolerade där bak för att hitta läkarna som sagt sig kunna bota sjukdomen. Men när dom kommer fram går inte allt som planerna. Nu blir det en kamp mot tiden och viruset. Ska Danny och Brian lyckas komma fram till stranden där dom spenderade många somrar där dom var små. Det ställer kallas turtle beach.


Enormt bra film alltså! Helt klart sevärd. Den är obehahglig och känsloväckande. Men den är enormt bra gjord och jag tycker verkligen ni ska se den! Filmen heter The carriers, hyfsat ny.. :)

...

2010-01-04 / 13:20:13
MALMÖ. I dag döms två unga Malmötjejer och en kille som åtalats för att de sålt en svagt begåvad 14-årig flicka som sexslav. De tre har en sak gemensamt - de har en uppväxt fylld av våld.

De tre är en 20-årig man, en 17-årig småbarnsmamma och en 19-årig kvinna - alla med risig bakgrund. De ska under hösten 2008 ha sålt 14-åringen till hundratalet män i Malmöområdet.
Alla tre är åtalade för grovt koppleri.
17-åringen är utredd av socialtjänsten sedan åtta års ålder och polisanmäld ett 20-tal gånger. Socialtjänstens slutsats är att "det finns ett mönster av konflikt".

Den 19-åriga kvinnan är utredd av socialtjänsten sedan elvaårsåldern på grund av brister i omsorg, bland annat misstanke om våld i hemmet. Själv polisanmäld 35 gånger före 17 års ålder, bland annat för flera rån.
Den 20-årige mannens skolgång var "nästan obefintlig". Hans pappa tyckte inte att han kunde göra något åt om sonen inte ville stiga upp före elva på dagen. 20-åringen nekar till brott och hävdar att han pekas ut av tjejerna för att de ska komma lindrigare undan.
20-åringen är även åtalad för ytterligare ett fall av koppleri med en annan person.

Offret, 14-åringen, beskrivs som lätt förståndshandikappad och har utnyttjats både för sexaffärer och narkotikasmuggling.
Hon har vuxit upp med föräldrar som periodvis varit på anstalt och därför inte kunnat ta hand om henne. Då har flickan placerats hos släktingar och bekanta.
I våras utnyttjades dessutom först 14-åringen och sedan hennes lillasyster för smuggling av drogen kat - 36 kilo ena gången, 50 nästa gång.
Som ansvarig dömdes då en tredje flicka, en 16-åring - till ungdomsvård och ungdomstjänst.

 

 

Vet inte om ni läst det här. Men ganska sjukt.

EXPRESSEN

The blair witch

2010-01-03 / 15:45:28
Hej allihopa! Förlåt för dålig uppdatering. Det blev gaaaanska sent igår. VI såg på The Blair witch project och Bruno. Vi var med Elin ochså. Vi gjorde dipp och åt chips till. Sedan kollade vi på Harry Potter. Efter det drog jag, Hanna och Elin till moröskolan och tnkte åka pulka. Dock var typ allt igensnöat, så det var inte sådär jättekul.
Ikväll ska vi iaf till vitbergsbacken oh åka pulka när dom stängt, woho på den x)

http://elephantbeans.files.wordpress.com/2009/07/the_blair_witch_project_05-19.jpg http://www.dvdtimes.co.uk/images/RikBooth/Blair%20Witch%20Project,%20The%20(5).JPG
http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Blair_Witch_Project_The/blair_witch_project_movie_image_02.jpg http://www.glamorati.com/celebrity/wp-content/uploads/2009/08/blair_witch_l.jpg

Tre ungdomar ger sig i oktober 1994 ut på en campingtur för att spela in en dokumentär om den lokala legenden "The Blair Witch" ("Blair-häxan"). Utrustade med videokameror och bandspelare ger de sig in i Black Hills Forest i Maryland, där de sedan spårlöst försvinner. Ett år senare hittas ungdomarnas kamerautrustning i skogen och vi får nu följa deras dokumenterade resa.

Btw! Alla sa att det var en riktig händelse. Men det var bara en lögn. Så det ska ni inte tro på x)

The exorcism of Emily rose

2010-01-02 / 16:08:42
Hel allihopa! Det blev ingen pulkåking för vi råkade försova oss. Skrämde Hanna gärnet igår med vårat spöke. Så hon vågade inte sova själv så hon låg och tryckte i min säng, hahah. Men vi vaknade iaf kring kvart över et och nästan inget har hänt efter det...

Vi såg iaf The exorciscm of Emily Rose igår, aka besatt. Baserat på en sann historia och den rörde verkligen. Verkligen oehaglig film. Och Jennifer Carpenter får en stor komplimang för hennes skådespeleri.Måste vara ganska svårt att spela besatt.

http://www.celluloid-dreams.de/content/images/kritiken-filmbilder/exorzismus-von-emily-rose/exorzismus-von-emily-rose-2.jpg http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/646/646847/exorcism-of-emily-rose-the-20050830052700555-000.jpg
http://www.videodetective.com/photos/789/033143_29.jpg http://images.rottentomatoes.com/images/movie/gallery/1150411/photo_05_hires.jpg

Advokaten Erin Bruner försvarar en katolsk präst, Father Richard Moore, som utförde en exorcism på en ung kvinna, Emily Rose. Bruner måste kämpa mot sin egen ensamhet när hon inser att hennes karriär inte tillfredsställt henne. Motvilligt tar hon sig an fallet då hon tror att det kan ge henne en befordran på advokatbyrån. Prästen går med på att ha henne som advokat om han får berätta Emilys berättelse.

Godnatt folket!

2010-01-02 / 02:03:27
Godnatt people! Klockan är två. Dags för en film och kanske någon flummig inspelning. Allt kan hända när vi är tsm hahaha.
Imorgon på dagen så ska vi dra till Erikslidbacken och åka pulka. Den som vill är välkommen, hehe.
Aja, sov gott allihopa!!

Hanna kaffepanna :)

2010-01-01 / 23:37:38
Hej allihopa. Har precis kollat skräck med Hanna. Vi kollade White noise, ganska störd. Hade värsta förhoppningarna men den var inte så hemsk... Inte direkt sevärd :)


Riktigt fin (:

Fotogenisk?

2010-01-01 / 21:13:31
Har typ världens risdag idag. Inte kul, fast orkar itne bry mig heller för jag är så himla sliten xD

Känner mig lagom fotogenisk idag också xD Iaf dagens outfit. hahaha typ första gången jag kör den. Iaf;

jeansleggings från Gina Tricot 249:-
Linne från bik bo 79:-
Cardigan från Bikbok 150:-

Aja, nu ska jag möta upp Hannsi på busshållplatsen! CIAO!

Do you believe in ghost?

2010-01-01 / 18:45:43
Detta är ruskigt äckligt. Jag tror verkligen på paranormala fenomen. Olika medier säger att det inte hälper att flytta, och att spöket kan hänga efter... Tyvärr är nog vårat hus hemsökt.
När vi bodde i Ursviken i ett hus över 100 år gammalt. Där var det jämnt någon som var uppe och gick i hallen och öppnade dörrar. Vi hade en dörr i uppehallen. Vi var små och pappa klarade inte av att öppna den. Men en morgon var den VIDÖPPEN! Alltså det var som en liten dörr breve den stora. Jag har själv upplevt  detta. Jag låg uppe i mina föräldrara  sovrum, jag hade sömnproblem och kunde inte sova själv. Som grädden på moset så blev jag uppskrämd av detta. Alla hade gått och lagt sig. Utom mamma och pappa. Dom var nere i vardagsrummet och kollade tv. Jag låg i sängen, klarvaken. Så hör jag hur golvet börjar knarra, precis som fotsteg. Sedan hör jag hur någon sätter sig i datastolen. Det var ganska äckligt faktiskt. Sedan en gång på natten när alla sov. Så hörde vi bara hur någon startade datorn. Det var ingen i familjen heller..

För några år sen flyttade vi hit, Och har nu börjat uppleva andra saker. Det var min syrra som först märkte detta.  Hon vaknade mitt i natten av att en svart skugga stod och stirrade på henne. Det var inte någon i familjen heller. Sedan har hon hört en massa fotsteg i i korriodoren här uppe. Lite smått obehagligt. JAg trodde länge att hon bara var paranoid men jag har själv upplevt en grej. Tro det eller ej men han har varit ute på balkongen och gått också. Han har gått och knackat i väggen, och i fönstren. Tro mig, jag märker skillnaden på vinden och nån som bankar. Min  syrra hörde också detta.
Nyligen har jag fått veta att pappa har sett spöket också. Han är ofta sist isäng. Så när han sitter nere i vardagsrummet kan han se en gestalt segla genom rummet, flera gånger har han sett det. Nästan jämnt. Jag tror inte att han har inbillat sig varje gång.....

Ni får själv välja om det vara är sammanträffanden eller bara slumpen. Själv tror jag på det häär...

Paranormal activity

2010-01-01 / 18:31:47
http://2.bp.blogspot.com/_tOTZJjxYmLI/SuDk0Qe6PUI/AAAAAAAAAR4/D09Rc_seo7E/s400/paranormal-activity.jpg http://www.folkbladet.nu/wp-content/uploads/47091/Paranormal_activity.jpg

http://aboutthat.files.wordpress.com/2009/10/paranormal-activity-number-one.jpg http://wedonetwork.co.uk/wedotech/wp-content/uploads/2009/11/paranormal_activity_02.jpg

Micah är daytrader och Katie är student. De bor tillsammans i en förort till San Diego i Kalifornien. En dag avslöjar Katie för sin pojkvän att hon har blivit förföljd av en spökliknande vålnad ända sedan hon var en liten flicka. Hon säger också att hon tror att vålnaden nu befinner sig i samma hus som Micah och Katie. För att bevisa att så inte är fallet köper Micah en videokamera för att försöka fånga de paranormala händelserna på bild.

Ruskigt äcklig film..

SVAREN!

2010-01-01 / 17:59:35
JAg orkade inte dela upp dom eller något. Så alla kommer nu på en gång :)

har du verkligen aldrig ätit en ostkrok? ;o -Haha jo Hanna. Det har jag faktiskt :)

 

vad heter din kaktus ? =) -HAH men Hanna! Jag tror det har brunnit en säkring ;) Jag har ingen kaktus!!

 

är det sant att du tkr att hanna mosesson är bättre än dig? :))) -Hurfan går det till :)? Nej alla vet att jag är mkt mkt mkt bättre än dig :)

 

- Har du någon pojkvän? om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -Nej, jag har ingen kille och jag trivs med det. Jag pallar inte. Förstår mig inte på dom. Så vanvettigt komplicerade xD

- sportar eller tränar du något? -Ja det gör jag. Jag har spelat fotboll ända sedan jag var sex år gammal :)

- instrumentspelande? -Nej, inget musikspelande här inte. Har ingen taktkänsla

Vad fick dig att börja blogga? :) -Alla skaffade ju bloggar i parti och minut och då gjorde jag också det. Sedan tyckte jag att det var kul så då fortsatte jag :)

 

har du syskon ? -Ja det har jag. En syster på 19 år och en bror på 20. Så jag är yngst i familjen!


den bästa sommaren ? -Bästa sommaren? Oj, det är nog helt klart sommaren -09! Bästa sommaren i mitt liv!


vilka bloggar gillar du ? -Oj, gillar och gillar.. Men jag läser iaf Kissies, dessie och dom där bloggarna. Är inte så förtjusta i dom. Men det har blivit till en vana ;) Sedan läser jag såklart mina vänners boggar.

 

hur många timmar du lägger ner på bloggen varje dag? :) -Svårt att säga. Men är jag flitig kan det vara nån timma. Annars blir det väl max 20 minuter :)

 

Varför började du blogga och vad vill du ha ut av det? -Som sagt. Jag började blogga för att så många andra gjorde det. Mestadels grupptryck. Men sedan upptäckte jag att det var ganska kul och ibland kan det vara ganska skönt att skriva av sig också

 

har du någon nyårslöfte? -Jag? Nyårslöfte!? Haha, gudnej! Jag håller dom aldrig XD

 

vilken är din livshistoria? -Hmm.. Bra fråga. Jag har flera livshistorier. Ska jag berätta om en så kan jag ju passa på att berätta lite om fotbollen. Jag började i clamens (?!!?!?!?). Sämsta laget ever.. Jag var målvakt ett tag men verkligen inte längre. När vi flyttade till Mb började jag spela i Morön. Bästa klubben ever! Jag trivdes enormt mkt i laget med tillslut las vårat lag ner. Så för svart tre år sedan började jag i 93:laget, morön blommorna. Jag älskar verkligen det laget men tyärr blev det spelar ocj tränar problem så det laget försvann också!! Jag saknar allihopa jätte jätte mkt! Men sedan fick jag höra talas om talanglaget. Ett lag för Skellefteås bästa fotbollsspelare, födda 95, 94 och 93. Då fick jag ett nytt mål att hamna där. Vilket jag har gjort! Så nu spelar jag  SSK (sunnanå) F-17 elit. Det är en av mina livsshistorier :)

 

 

vart äter du helst ute? -Jag är väl inte någon såndär överklassare så jag kan äta i princip överallt. Så närjag äter med kompisar blir det väl subway, dallas, max eller frasses, DONKEN FINNS INTE! Men annars när vi ska gå ut på lite lite finare middagar med familjen blir det helst Tatung! Kina/thai mat. Enormt gott!

 

Hur många besökare har du om dagen? :) -När jag är flitig har jag upp mot 60 läsare. När jag är lite mindre duktig kanske kring 30 :)

 

kissie eller dessie ?:D -KISSIE! Jag är inte så förtjust i någon av dom men om jag måste välja så blir det Kissie..

 

Finns det något du aldrig skulle kunna tänka dig att äta? -Ja, det finns mkt men hundkött! Förstår inte att vissa kulturer äter det som typ vardagsmat...Usch, blir äcklad av det ;/


Vilken slags musik lyssnar du inte på?:] -Jag lyssnar på det mesta. Men jag TÅL inte sån där Heavy metal skit. Typ Slipknot och Raubiter. Två mkt bra exempel på musik jag inte gillar. Men jag lyssnar mest på Rn'b, lite hip hop, rock, men då skare inte va värsta headbaning. Men typ DBA och nickelback. Och sedan lyssnar jag på pop och lite klassisk musik faktiskt :)

Vad gör dig riktigt generad? -Jag blir inte lätt generad. Jag tycker inte att det är så pinsamt det sista. Den enda gången jag gjort bort mig riktigt riktigt mkt var när jag råkade släppa mig i klasrummet, hahahahah! Jag trodde jag skulle dö.. XD

Om du hade möjligheten att få reda på hur och när du skulle dö, skulle du vilja veta? -Jag vet inte riktigt. Jag är lite nyfiken men om jag visste att jag t.ex skullle bli mördad skulle jag aldrig gå ut ur huset XD

Vilken är den sämsta film du sett? -Jag håller fast vid Tigers film! Mamma somnade till och med när vi såg den på bio ;o! Men annars är house of the dead 1 och 2 helt värdelösa! Jävla b-filmer X)

 

Hur länge har du bloggat? När började du? :) -Lite mer än ett år, av och till.Först starade jag en blogg som hette jullstrulls. Sedan blev jag less och orkade inte mer. Men jag började om att blogga med min kompis Elin. Sedan startade jag en till egen blogg. Men sedan blev det massa komplikationer och jag valde att dra mig ur våran och ta bort min. Men sedan ångrade jag mig och startade den här bloggen.

 

Har du en egen hund? :D -Inte egen. Men vi har en hund! En leonberger. Jättesöt. :)

 

Vill inte du gå samhälls med mig? :] -Nej Emma :) Jag har inte tänkt gå samhälls. Ska gå omvårdnads på balder. Men om du vill så får du också söka det ;D;D

bästa minne från mb skolan? -HAH! Finns det något bra minne därifrån eller? Nämen det var väl ganska kul på våran aka ''klassresa'' :)

din sämsta respektive bästa egenskap ? -Jag biter på tummarna! Alltså inte naglarna utan skinnet. Jag får sår, infektioner stup i kvarten. Men jag har mig själv att skylla :) Jag vet inte riktigt min bästa, men jag har en ganska bra artisktisk sida, visst heter det så :]?

Tillbaka fån Luleå

2010-01-01 / 17:28:50
Hej alla! Nu är jag hemma i Skellhell! Jag hade det roligt igår. Synd att inte Elin kunde vara med bara...
Vi började iaf med att spela Wii. Det blev ju som sagt oavgjort. Sedan satt vi vid datorn en stund. Efter det såg vi The girl next door. HAHAH fan sjukt rolig! Nu syftar jag inte på den filmen där tjejen blir våldtagen och misshandlad. Nää, jag snackar om komedin..
Sedan spelade vi Wii igen. Vi hade ju utmanat Peter och pappa så vi skulle värma upp. Sedan var klockan tolv och det avr dags att skåla! Synd att drickan smakade bajs också.. Sedan mötte vi gubbarna i Wii sports och vann ALLA grenar! Fyfan va ägda alltså! Jag måste tacka Elin för tekniken i bowling också. Strike eller spärr nästan varje gång!
Efter det var klockan kring två och vi gick och la oss, alla.
Då kollade jag och Hanna PARANORMAL ACTIVITY! Fyfan va obehglig. Särskilt att det har hänt på riktiggt också. Inte fäscht. Ni borde verkligen se den. Fast första timmen kan va lite långtråkig.
VI sov iaf inte efteråt. VI var vaken till halv  åtta. Vi han filma en hel del flummiga filmer faktiskt.

Idag kommer Hanna till mig. HOn har ju fyllt år så hon skulle ha släktkalas. Så hon kommer efter det. Hon är väl här vid nio kanske.
JUSTJA! Svaren på frågestunden kommer snart! Har sammanställt alla frågor :)