BYE BYE!!

2010-02-18 / 21:21:11
Ser att inte alla mina läsare har försvunnit ! Men nu skaffar jag en gemensam blogg med Elin. Läs den ist!!

iingenaning.blogg.se


LÄÄS och kommentera ::D

kalas :)

2010-02-14 / 16:37:31
Hej allihopa! Förlåt för asdålig uppdatering. har inte haft en sekund ledig nästan! Men nu tar jag mig tiden till en uppdatering!

Idag steg jag upp halv elva. Sedan gjorde jag snövitstårta, det är typ min favvo. Underbart god alltså :D:D
Sedan gjorde jag mig klar, ghjälpte mamma att städa sedan kom gästerna. Fick ihop en hel del pengar, känns bra. men det ännu bättre är at jag har ofått två presenter. Så det lär bli lite ännu mer åengar. Så till veckan ska jag tömma kontot och köpa min efterlängtade snowboard. Känns helt bra!! För nästa vecka på lördag ska jag följa min lillkusin och morbror till bygdsiljum. Längtar redan, hah.

Men nu ska jag iaf snart äta middag. Vi har beställt pizza, underbart. Efter det så ska har jag träning. Sedan blir det sängen, för imorgon är det skola. Det suger förövrigt x)

Men aja, uppdatering kommer imorgon :):)

Elin likes it :D

2010-02-14 / 01:18:30
Hahahaha! Kan inte låta bli att älska dom, hahahah tycker dom är skitkul. Dålig humor som jag har :]





Hahaha, kanske lite ''fräsch'' text...not! Men bra är den hahahaha xD


Elin likes it :D

2010-02-14 / 01:17:38
Hahahaha! Kan inte låta bli att älska dom, hahahah tycker dom är skitkul. Dålig humor som jag har :]





Hahaha, kanske lite ''fräsch'' text...not! Men bra är den hahahaha xD


GODNATTT!

2010-02-14 / 00:58:26
Hej allihopa!! Ska snart sova, kalas imorgon. Måste ju får min ''skönhetssömn''
Hade det iaf väldigt trevligt ikv. Här kommer en ''fin'' bild ;D



lördag

2010-02-13 / 17:44:45
Hej allihopa!! Förlåt för väldigt suckig uppdatering.

Jag vaknade iaf klockan åtta. Då var det bara att pallra sig upp för klockan nio skulle vi simma på edda. Det gick väl bra, simmade ganska länge och intensivt. Var då iaf den mest vältränade där eftersom dom flesta bestod av halvtjocka tanter, hah.

Sedan fick jag skjuts till stan. Fick vänta där ett tag på Elin. Men sedan var jag vrålhungrig för jag åt bara en banan efter att jag simmat. Så vi gick till subway. Så jävla gott alltså!! Honey oat och chicken teriyaki, ost ( toastad), tomat sallad och gurka, det bästa som finns. Sedan vart vi typ aslessa men tog oss iaf en tur till jc. Där hittade jag ett par skitsnygga jeans för 120 kronor. Ordinarie pris var 600 kronor. Det  var nästan gratis jue, hehe.

Nu ska jag iaf snart äta vårrullar. SÅ IN I HELVETES GOTT. Sedan ska jag vara med Elin. Vi ska väl se någon skräckfilm. Utvärdering av den kommer väl sen :)

Fame

2010-02-12 / 23:18:05
Måste säga att jag inte riktigt var inne i filmen direkt. Men den var väl hyfsad. Börjar bli lite kräsen, hehe.

http://mypastspeaks.files.wordpress.com/2009/10/fame-new-movie-poster.jpg

Berättelsen om eleverna vid New York School of Performing Arts; deras drömmar, deras ambitioner och deras kamp för att finna berömmelse och sig själva, är tillbaka i en ny uppdaterad filmatisering.

Ja, orginalet är från 1980 ^^

:)

2010-02-12 / 18:28:33
hejsan!! Nu har jag precis ätit. Inte var det nå gott heller. Ska snart duscha. Ganska svettig från träningen. Idag gick det riktigt bra faktiskt, bättre än väntat.

Imorgon blir det att simma. Ganska bra träning, inte allt för jobbigt heller, hehu. Sen ska jag nog ta mig en runda på stan :) Fick lite pengar av min syrra och det är ju halva reapriset, hehe.

Aja, på fett dåligt humör. Orkar inte blogga mer. Bloggar imorgon innan jag drar till edda, Ciao!

bjuder på denna fina bild

tänkte bara...

2010-02-11 / 21:25:08
visa ett av mina nyaste alster. Hope u like it :)

smink tips

2010-02-11 / 18:59:36
hah om det är något jag har gott om så är det mascaror. Just nu har jag fyra FULLA! haha jobbigt. Kommer inte hinna anvönda alla innan dom torkar ut. Jag hade en mascara, fick en av mamma, slängde bort den gamla, köpte en på rea, fick en i julklapp, fick en i födelsedagspresent. Haha ibland kan det överflödiga vara jobbigt, haha..

Här har ni iaf mina topp tre mascaror. Seriöst dom bästa jag haft:D

http://ecx.images-amazon.com/images/I/31jZOPNkdjL._SL500_AA280_.jpg Max factor stretch - classic look. Jag tror det är den bästa jag haft. Ni kan åka och bada eller sova i mascaran utan att den kletar. Helt klarrt den bästa mascaran jag haft!! :D



http://www.makeup411.com/411_product_images/5712_Maybelline_volum%20express_%20washable.jpgMaybeline - Volum' express. Det är verkligen mycket i en flaska (!?) och den definierar ganska bra också. Men ta det lite lugnt i början, annars kletar ni bara samman fransarna.


http://www.isadora.com/getfile.aspx?id=1405&thumbsize=90Isadora - power mascara. Nästan så nära budgetpris du kan komma. Jag köpte min på REA för 20 kronor. Men annars är priset kring 80. Men den definierar fransarna ganska bra, plus ett bra pris.

Helt de tre bästa mascarorna jag haft :) Men måste verkligen tipsa den längst upp. Bara för att dom inte är dyra behöver dom inte vara dåliga. Men alla ligger väl kring hundralappen. Helt klart mina tips ;D

back :)

2010-02-10 / 18:42:29
Nu har jag precis kommit tillbaka. Jag har varit på Ica med Mami. Vi tog med hunden så jag satt och väntade på henne medan hon handlade och tog ut pengar till mig.
Sedan var det min tur. Så jag har ahndlat lite till imorgon. Måste ju ha något att tugga på under det låååååååånga nationella provet. Köpte inte så mkt. Det är nog inte meningen att man ska rulla fram efter provet.

Men nu blir det att ''värma upp'' i word, hah. Ha en bra måndag (kanske redan skrivit det?).

Hahaha asså kolla. Mitt finger svunllade till enorm storlek idag på gympan. Vi avr ute så inte så konstigt? Haha syns kanske inte så bra på bilden men den var..huge.

Charmigt

2010-02-10 / 17:48:34
Ah, nu tror jag att jag snart rullar fram! Vi firade min födelsedag idag med hämtmat från Wok n' Roll. Hur gott som helst. För mig blev det vårrullar och friterad kyckling m. ris, enormt gott! Men extremt mättande.
Fick veta vad jag fick på debattartikeln. Fick bara bra kritik så det blev ett VG+. Så nästan ett mvg.  Jag är helnöjd! Från att ha gått från ett knappt vg till nästan ett mvg, great ;D (y'

idag var det iaf nationella. Kan inte direkt påstå att att jag är jätteduktig på läsförståelse. Jag förstår vad jag läser men hatar frågorna. Men jag är rädd att jag ska skriva för lite eller för mycket.
För Anna sa: Ni ser ju på raderna ungefär hur mkt ni ska skriva. Så ibland kan det vara perfekt det första ni skrev men vissa kan lägga till en massa onödigt för att fylla ut raderna och dra ner det till ett g. Jag ba: Nooooooo!! Jag har säkert gjort en massa såna. Men jag tror knappast att om man skriver ''relevanta'' saker och långt så kan det ju inte göra så mkt skillnad. Men jag skrev inte så mycket att jag ska behöva oroa mig för det. Skrev snarare för lite...Usch vill inte tänka på det där. Jag blir bara orolig.

Imorgon är det också nationella i tre timmar!! Vi ska skriva någon form av uppsats. Själv har jag siktat in mig på novell. Det är iaf den roligaste delen. Lite svårt att skriva en debattartikel då man inte har någon fakta att gå på? Men eftersom noveller och det är min starkare sida så hoppas jag på ett vg iaf.


Gud, känner att jag skrivit en hel del. Det ska väl räcka ett tag. Ska snart till Ica med mami. Behöver pengar till busskortet och sedan ska jag handla lite inför nationella imorgon, samt värma upp med att skriva några rader i word.. Så ha en bra kväll allihopa!! :)

Min favvo!! :D

haha..

2010-02-09 / 14:57:34
..hade nästan glömt bort att det var min födelsedag idag ;o Haha, vaknade och såg en massa sms där det stod grattis och då klicka det, hah. Sen glömde jag som bort det igen tills jag gick in på fb, då såg jag att det syntes vilken dag jag fyllde år. Helt otroligt, känner typ ingenting. Då var man 16 då.. Nu är jag byxmyndig x 2, haha, och nu får jag börja övningsköra. Tänk...om två år är jag 18. Helt konstigt känns det.


Valentines day
I går hade filmen premiär i Los Angeles och nästan alla våra stora celebriteter var på plats för att fira denna roliga serie av söta kärlekshistorier som blivit ihopsatta till en underbar romantisk komedi! Som vanligt var alla tjejer vackert uppklädda och röda mattan bjöd denna kväll på både modetoppar och dalar. Vi älskade Jennifer Garners coola svarta lilla klänning men vi är återigen besvikna på Jessica Biel som inte imponerade denna kväll! Rösta på vem du tyckte klädde sig bäst under den här premiären!
http://www.posh24.se/



Måste helt klart se den :D

det tar visst aldrig slut..

2010-02-09 / 12:15:47
dramatiken har börjat igen! Just när vi började tro att det verkligen var över mellan Lindsay Lohan och hennes före detta flickvän DJ:n Samantha Ronson, har de börjat bråka offentligt igen! Den här gången var det dessutom lite våld inblandat! Lindsay dök upp på baren Crow i LA där Sam spelade för kvällen. Hon försökte där att få Sams uppmärksamhet men hon misslyckades och det slutade då med att Lindsay kastade en drink i Sams ansikte!

Vi har också hört att detta inte är första gången de två tjejerna har varit aggresiva mot varandra. Lindsay har tidigare berättat för sina vänner att Sam har slagit henne innan vilket har gjort henne väldigt chockad! Det som är värst är att paret praktiskt taget bor ihop igen eftersom båda bor i samma lägenhetshus. Saker och ting har definitivt hettats upp den senaste tiden. Vi önskar bara att de ska hålla sig ifrån varandra! (Källa: Radar)


Grattis till mig!!

2010-02-09 / 10:24:50

KAN NI GISSA VAD!?? Idag blir jag 16 !! Så nu får ajg börja övningsköra, så håll er inne.  Har redan fått en hel del gratulationer. Har inte fått nåra paket ännu. mina föräldrar jobbar ju och vi är ju lediga så.

Blir nog ingen träning idag heller. Har fortfarande ont i halsen och så. Det blir ju inte bättre av att man tränar heller.

Men nu ska jag´lägga mig i soffan och kolla tv, Ciao!

Hot or not

2010-02-08 / 18:49:55
Fjädrar är tydligen riktigt hett i Hollywood just nu! Framförallt ligger det mer rätt i tiden är päls som många retar upp sig på. Stjärnor som Kate Bosworth, Dita von Teese och Blake Lively har alla setts på röda mattan i härliga fjäder-klänningar. Vi har samlat en rad stjärnor som alla hoppat på trenden. Vad tycker du, är fjädrar nåt att ha? Rösta!

Blake Lively är inte rädd för att experimentera med mode. Vi älskade den här otippade sammansättningen.
Tycker Blake Livelys klänningen var skitfin!!
Inte alla var så förtjusta i den här fjäder-rocken från Sonia Rykiel som Eva Herzigova bar för ett tag sedan. Men hon stack i alla fall definitivt ut från mängden!

Eva Herzigova misslyckades lite tycker jag.. Inte alls särkilt fint...


Måndag

2010-02-08 / 09:22:19
Hej allihopa! Vaknade klockan nio!! Hemskt alltså. Men ni kan gissa när ajg somnade igår, jag somnade mellan halv no och nio så jag har sovit i drygt 12 timmar, inte illa pinkat. Då är det inte så konstigt om jag inte kan sova mer. Dock är jag ganska förskyld!!! Jag har ont  halsen, lite hes och tät i näsan. Så blir att ta en ipren för jag mår inte så bra heller, vill inte kasta bort mina lediga dagar med att tycka synd om mig själv(:
Nu ska jag dra iaf!! Ska kolla lite tv och vänta på att Elin ska vakna. HAH första gn jag får skriva så xd

JAG ORKAR SERIÖST INTE LEVA!!!

2010-02-07 / 18:16:12
Kan man hata livet såhär mkt? Jag är trött så ut i helvete, jag har ont i halsen (påväg att bku sjuk), träning i sex timmar och sedan en helvetes smärta i knäet på det. Seriöst jag vill ba lägga mig i en snödriva nån stans o ba dö....

VIsserligen hade jag jätteroligt idag men när vi skulle spela sa kroppen emot. Först joggade vi till tältet från norrhammar och jag var död efter tre meter! Sedan var jag död. Seriöst. Orkar inte uppdatera. PLUS att min dator typ fått virus så spotify funkar inte. JAg orkar seriöst inte mer snart.

Men nu ska ni slippa mitt pessimistiska humör. Ska gräva ner mig i sängen och kolla lost och äta ostkrokar pch godis. Hoppas ni har haft en bra söndag!

Uppd. från Luleå

2010-02-06 / 18:44:49
Hej allihopa!  Nu sitter jag i Hannas rum och inväntsr middagen. Kom hit vid tre och bemöttes av tv¨väldigt glada hundar, haha.FAn det gulligaste jag sett i mitt liv.

Vid fyra åkte vi till (Jag,JOsse,Mamma,Stina) till Tuna för att kolla in deras match (basket).

Så jag passade på att sno hennes laptop medan hon duschar ;D  Men nu ska jag dra, orkar inte blogga nu XD Vi hörs imorgon!!

Hemma halv ett ;o!?

2010-02-06 / 00:43:55
ÄNTLIGEN! Har jag tid att blogga. Hela dagen har varit fullspäckad. Jag slutade vid fyra, och gick direkt till träningen efteråt. Så jag var hemma efter sex och då var middagen klar. Så då var det att trycka i sig det och direkt in i duschen. För jag skulle vara med Linn, och henne har jag inte varit med på ett tag så det var kul :)

Så jag avr hos henne vid halv åtta eftersom jag var tvungen gå! Och plus att det snöade på det så det vart ju lite extra jobbigt. Så när jag kom dit fick jag veta att Linn hade gjort chokladpudding, hehu, ett litet intärnt skämt haha.
Men hon hade köpt glass också. Så först tryckte vi glass och sedan chokladpuddig, samtidigt som vi kollade på sanningen om rödluvan. Haha ruskigt sär film alltså x)
Efter det gick vi till hennes rum och kollade lite behind the sences till Oth, samt kollade på the big bang theory. Efter det började the prestige (en film). Den var ganska bra, men på ett sätt deprimerande. Visste inte riktigt vem jag skulle tycka synd om,heh.

Nu är jag så trött att jag kan döö!! Så jag orkar inte uppdatera nå mer :)

Imorgon blir det iaf Luleå över natten. Jag vet inte riktigt när vi åker för först ska vi förbi mormor som fyller år. Sedan blir det Luleå. Längtar ganska rejält ;D Så bloggen får kanske lida lite. Så min heelg kommer vara och har hittills varit toppen.
Känner att jag babblar på alldeles för mkt nu. BEhöver verkligen sova!! ;D Godnatt allihopa!

Brist på bättre..

2010-02-04 / 18:48:06
Hejsan allihopa! Nu har jag ätit middag, hamburgare. Tyvärr är hemmagjorda inte så värst goda..
Var iaf skola idag, vi hade matteprov i algebra!! In my ass att jag klarar g-gränsen..Dock har jag Vg och vettefan hur. Men så länge jag inte ha Ig så är jag nöjd :) Fick iaf veta att  första linjen jag hade sökt till hade 100+ sökt det som andra och tredje, sedan hade 53 sökt det som första och det finns 50 platser. Fan om jag inte kommer in..Har 240 poäng och hoppas verkligen att det räcker!! Annars tar jag typ livet av mig.

Iaf, så var det träning efter skolan. Så vid halv fem var det bara för oss att pallra oss ut och springa. Såklart var det intervaller, och tack vare kylan och min hals hade jag det verkligen inte lätt att andas. Men jag pinnade på i alla fall och gud nåde någon stackare som kommer få pannbenet spräckt om jag inte har förbättrar mitt kondis innan sommaren, hah. Skämt å sido så var det väääldigt jobbigt. Hade maten i halsen och ett par värkande ben. Kanske inte det roligaste att släpa omkring på.

Imorgon är det FREEEDAG!!! Fett underbart alltså!! Det betyder helg och fem dagars ledighet, fredag,lördag,söndag,måndag,tisdag..Riktigt skönt alltså ;D
LÄngtar fett mkt till på tisdag!! NI får veta då vad som händer, hah. Men känns helt skönt. Iaf är min helt fullspäckad(kanske).. Imorgon skulle jag vara med Linn men jag vet inte riktigt hur seriösa vi var när vi pratade om det, men kanske. Får väl våldgästa henne ändå !! Och på lördag bär det av till Luleå!! Ska bara vara där över natten, hehe. Fast måste åka hem hyfsat tidigt för jag har någon sak med laget klockan tolv. Och det irriterande är att vi inte får veta vad det är!! JAg är ju så jävla nyfiken!! Vill verkligen veta vad det är..Men något kul är det säkert. Sedan efter vid fem tror jag att det är så har vi träning i tältet. Så lördag och söndag är iaf fullbokade. På m,åndag blir det fys och sedan bara att ta det lugnt. Sedan på tisdag blir det..ja..det jag inte säger än..Men men..

Nu har ni iaf något att läsa ;D nu ska jag gå och tvätta mitt slitna hår och sedan får vi se vad jag hittar på! Ha en bra kväll allihopa!

back from School

2010-02-03 / 16:41:31
Hej allihopa! Nu kom jag hem för it så länge sedan.  Vi hade bad sista lektionen och det var väl inte jättetråkigt, men verkligen inte jätteroligt. Vi hdae hjärt och lung räddning, livräddning och sedan fick vi leka :)
Då körde jag, några tjejer och killar i min klass volleyboll ett tag.

men nu ska jag kolla tv. Uppdatering kommer väl sen (:

I'm going...

2010-02-02 / 19:18:16
Brunette... Hejdå blont och fula utväxt. Nu på vinter är det brun för min del. Pallar inte färga utväxten hela tiden?

Iaf tisdag idag, tråkkigt tråkigt. Prov i So var det också, gick väl lite sisådär.. Det var ju bara G-prov så jag borde klara det..Tr'äning var det direkt  efter skolan också, och vilket jag sög på så det finns it så mkt intressant att säga där heller, hehe..

Nu hålller jag på med MATTE, suck liksom.. Längtar typ till nationella, blir inte lika mkt plugg, hahaha. Aja, nu ska jag plugga vidare :) Ha en vra kväll!!

Som ni ser, inte så fin utväxt, pplus att den var värre nu! Haha känns bra att säga var (:

Måndag

2010-02-01 / 17:28:48
HEj allihopa!! Har inte riktigt tid att skriva. Har prov imorgon och tiden till att plugga är knapp.. Har precis börjat på Islam och jag måste verkligen lära mig det här nu (:

Så uppdatering kommer nog imorgon. Har träning vid halv åtta så därför hinner jag inte. Så ha en bra måndag :)